Top News
Schimbare de gardă la femeile din PSD: organizația de la municipiu are lideră nouă, provenită din mediul de afaceri – VIDEO & GALERIE FOTO

Organizația Femeilor Social – Democrate (OFSD) de la municipiul Botoșani are începând de astăzi o nouă lideră. După opt ani de președinție, Silvia Diaconu a predat ștafeta.

”Emanciparea femeilor a permis acestora să ocupe locuri și funcții importante în viața publică”


Actuala consilieră locală nu a mai candidat și cum singură doamnă de la PSD care și-a depus candidatura a fost Cristian Breșug, a fost aleasă în unanimitate, prin ridicare de mâini.


A avut parte de mai multe discursuri laudative, unul dintre ele, al viceprimarului comunei Nicșeni, Marcela Pătrar, fiind susținut cu lacrimi în ochi.


Cristina Breșug este om de afaceri, consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP).


A mulțumit pentru vot și a dat asigurări că va face tot ceea ce poate pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor.


Și-a arătat aprecierea față Silvia Diaconu, anunțând că și-a propus să o depășească.


”Este o onoare să fiu în fața dvs. astăzi, în calitate de președinte al organizației municipale OFSD Botoșani. Ca femeie, înțeleg provocările pe care le întâmpinăm într-o lume care nu este pe deplin intruzivă sau echitabilă. Cunosc de asemenea puterea, rezistența și impactul incredibil pe care le avem atunci când muncim împreună pentru un scop comun. Emanciparea femeilor a permis acestora să ocupe locuri și funcții importante în viața publică, având un impact major în toate formele de activitate care privesc viața comunității”,


Cristina Breșug, președinte OFSD Botoșani.  

 

”Cred că pot fi un asemenea lider”


A făcut apoi trimitere la cele patru runde de alegeri din 2024, la care ”PSD are o datorie morală de a obține cele mai bune rezultate”.


”Pentru a construi bazele solide necesare victoriei este nevoie de efort, de oameni responsabili și implicați, de competența unor lideri care au viziune, sunt onești și dedicați. Eu cred că pot fi un asemenea lider, mai ales că am lângă mine o echipă puternică și profesionistă. Viziunea mea pentru această organizație este clară: vreau să fim o voce puternică pentru botoșănence, amplificând poveștile, luptele și triumful nostru și folosind acea voce pentru a produce schimbări reale. Vreau să fim un far de speranță și inspirație arătând tuturor femeilor că și ele pot avea succes, că și ele pot fi auzite și pot să facă diferența”,


Cristina Breșug, președinte OFSD Botoșani.  


A devenit astfel unui dintre puținii membri ai PSD cu funcție care provine din mediul privat.


A fost îmbrățișată de Doina Federovici, președinte național al OFSD, precum și de mai multe colegi și colege de partid, care au răsplătit-o cu flori.


Alegerile de la OFSD Botoșani au avut loc în sala Eminescu a Hotelului Rapsodia și cu excepția ministrului Marius Budăi, care participă la o conferință organizată de europarlamentarul Victor Negrescu în Transilvania, a adus laolaltă liderii județeni ai PSD, precum și social-democrații cu funcții la nivel central.  


137


e social-democrate din 150 convocate au luat parte la ședință.

Li s-au adăugat și 40 de simpatizante.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
PSD Botoșani: 125 de copii din comuna Havârna au beneficiat de consultații medicale gratuite oferite de Caravana cu Medici – GALERIE FOTO
Mișcare feministă pentru doamnele care votează la Județ, unele bogate de-a dreptul la Botoșani, altele fără locuință

 

Șeful Poliției Botoșani despre interzicerea accesului copiilor pe rețele de socializare: Pași vor fi făcuți VIDEO
În încercarea de a proteja copiii și de a promova un mediu online sigur pentru ei, există diverse inițiative și propuneri pentru a restricționa sau controla accesul copiilor la rețelele de socializare.
Verginel Gireadă, negocieri cu social-democrații la sediul PSD Botoșani - Nu ascund că lumea trage de mine
După ce și-a anunțat demisia din funcția de prim vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL), Verginel Gireadă se reorientează din punct de vedere politic.
Cazul Alexandrei Pușcașu, tânăra moartă după ce a născut la Maternitate: Procurorii „somați” ca în PATRU luni să finalizeze ancheta
La începutul lunii iulie a anului 2021, o tânără de 32 de ani a murit la Maternitatea Botoșani după ce a născut o fetiță.
Iftime și demisia lui Gireadă: Foarte bine! Poate îl demiteam eu / Dacă vrea să plece, să pleceVIDEO
Emisiunea ”Botoșăneanul TV” în care invitat a fost Valeriu Iftime a început la doar câteva minute după ce Verginel Gireadă și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL Botoșani. Astfel că subiectul nu a fost ocolit în cele aproximativ 60 de minute de discuții.
Interes uriaș pentru autobuzele electrice din Botoșani, patru companii turcești și una românească la licitație – VIDEO
Anunțul de participare la contractul de achiziții publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) a suscitat interes din partea companiilor naționale și internaționale.
Doctorița Claudia Malancea și asistenta șefă de pe ATI, Marinela Preda se întorc la serviciu
Cele două au depus cerere prin care solicită să-și reia activitatea în cadrul Spitalului Județean de Urgență Mavromati.
DECIZIE de ultimă oră: Doctorița Malancea și încă patru persoane din „Lotul Mavromati” ies din arestul la domiciliu
Hotărârea a fost luată vineri după-amiază de către magistrații de la Curtea de Apel Suceava. 
Ceață la liberali: Șoptică nu mai demisionează, Iftime nu are vreo funcție, dar are ”o putere foarte mare”VIDEO
Astăzi la amiază, liberalii botoșăneni au invitat presa la o conferință în care, teoretic, să explice tot ce se întâmplă la vârful organizației județene, însă acțiunea lor a avut exact efectul invers.
El este inginerul care i-a luat locul lui Eugen Țurcanu pe funcția de director: Vreau să mai schimb ceva aici VIDEO
Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a semnat dispoziția privind numirea unui nou director al Direcției Sport și Agrement (DSA).
Tiberiu Nichiteanu condus pe ultimul drum de o mare de oameni – FOTO & VIDEO
Sute de persoane sunt prezente la înmormântarea lui Tiberiu Nichiteanu.
Întrebarea zilei vine de la Flutur: Câte descinderi DNA au fost la Primărie? Mai ales în ultima vreme –  VIDEO
A început ședința ordinară de Consiliu Local aferentă lunii ianuarie.
Dosarul crimei de la Cornișa ar putea fi CLASAT de procurori
Iar acest lucru ar putea fi posibil imediat după întocmirea unui raport de expertiză medico-legală psiihiatrică definitiv.În dosarul în care este cercetată fapta de omor a Lilianei Băieșu procurorii au solicitat de la judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Botoșani luarea măsurii de siguranță provizorie.
Tinerii „fug” de căsătorie, un preot botoșănean supărat pe lipsa de asumare vine cu o propunere: O să chem după slujbă pe toţi şi pe toate cele care doresc să se căsătorească
Tot mai mulți tineri sunt sceptici atunci când vine vorba de o relaţie. Faţă de generațiile anterioare, care priveau relația și căsătoria ca un demers obișnuit al vieții, tinerii de astăzi nu par să gândească la fel.
Nicușor Curteanu condus pe ultimul drum în sunet de sirene și cu sute de apropiați și colegi – VIDEO & GALERIE FOTO
Medicul Nicușor Curteanu a fost unul dintre cei iubiți în profesie.De oamenii cu care a venit în contact, fie ei pacienți, colegi sau persoane din mediile sociale.
Numărul adopțiilor a crescut la Botoșani: Cuplurile botoșănene își caută alinarea printre orfanii statului
Copiii din centrele care aparţin Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani (DGASPC) au fost adoptaţi de către oameni cu suflet mare care să le ofere o familie ideală de care ei duc lipsă.
O întreagă organizație PSD, în frunte cu primarul și viceprimarul, cu bagajul la ușa PNL
PSD Botoșani la un pas să piardă o filială locală din teritoriu după ce primarul, viceprimarul și toți consilierii și-au exprimat intenția de la trece la PNL.
Dezbatere istorică la Botoşani cu strănepotul domnitorului Alexandru Ioan Cuza: Greu este să porţi pe umerii tăi un nume pe care mi l-a hărăzit Dumnezeu - FOTO & VIDEO
Sute de persoane au fost prezente la eveniment, multe dintre acestea fiind atrase de invitații anunţați de organizatori. Sala a fost plină.
O unire cum alta n-a fost, cu public numeros, dar cu aceleași metehne politice – VIDEO & GALERIE FOTO
165 de ani de la Unirea Principatelor Române au fost marcați la Botoșani sub un soare blând de iarnă care a scos din case sute de botoșăneni.
Medicul de la Botoșani care strânge semnături pentru introducerea unei materii în curricula școlară: Noi încercăm...
Ministerul Sănătății va fi solicitat cu privire la o mișcare care se îndreaptă către educația elevilor.
Instituția de la Botoșani care păstrează memoria colectivă a comunității și care stochează aproape cinci kilometri de documente
Este una dintre instituțiile publice de la Botoșani cu mai puțină vizibilitate la public și probabil că nu mulți sunt botoșănenii care-i cunosc existența sau specificul. 
Cu scoaterea tramvaiului si au batut joc de noi.
11 februarie 2023, 21:06
Stimata doamna,Colegii dumneavoastra de la primaria Botosani, ajutati de colegii dumneavoastra consilieri au votat pentru demolarea tramvaiului. Pe strada Primaverii au facut acest lucru si se mandersesc.... Va notific sa luptati pentru stoparea acestui fapt. Oamenii au nevoie de tramvai in Botosani.
11 februarie 2023, 20:30
Sondaj
Doriți comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale?
Da
Nu
Nu votez
Declaraţia zilei
„Dacă nu se respectă anumite reguli, în general nu doar în bucătărie, se pot întâmpla anumite lucruri care să-ți strice mâncarea, să aibă un gust mai sărat decât trebuie sau să fie arsă sau diferite particularități de ...
answear.ro%20
inpuff.ro
fashiondays.ro
Vremea
astăzi
Botosani
12.7 o C
Dorohoi
12.3 o C
Bucecea
11.9 o C
Darabani
11.8 o C
Saveni
12.7 o C
Ştefăneşti
14.2 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2024 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.