Top News
”Salvatorul” de la ”Apă” demisionează după exact 1 an: Pleacă director la Bacău după ce promitea ”nu ne batem joc” la venirea la ”Nova”

La exact un an după ce a fost numit director adjunct al SC Nova Apaserv SA, Doru Constantin se pregătește deja de plecare. Nu la Râmnicu-Vâlcea, acolo unde a profesat în marea parte a vieții sale, ci la Bacău. Și tot pe un post de director.

A plecat Nina, vine Doru

 

Oficial, Doru Constantin a câștigat concursul pentru postul de director general la Compania Regională de Apă Bacău (CRAB) organizat de unitate după ce fostul manager, Nina Chiper, a demisionat.


Aceasta a renunțat la post pe 19 septembrie 2022, nemulțumită fiind de o hotărâre adoptată de Consiliul Local Bacău prin care CRAB a fost obligată să preia în administrare Rezerva de Apă.


Atunci a explicat că recepția lucrărilor nu a fost semnată de toți membrii comisiei și că o parte dintre aceștia au semnalat existența mai multor nereguli la această investiție.


CRAB a scos postul la concurs, iar Doru Constantin s-a dovedit a fi cel mai bun.

 

”Nu ne batem joc”! Oare...?


El a demisionat deja din funcția de director general al SC Nova Apaserv SA, contractul său urmând să ia sfârșit pe 31 ianuarie, pentru ca de pe 1 februarie să preia postul de director la CRAB.


Exact pe 1 februarie anul trecut devenise director adjunct la SC Nova Apaserv SA.

 

„Da, mă mut la Botoșani. Este un post de conducere în care cine este pe acel post trebuie să fie prezent în Botoșani. Deci, nu ne batem joc”, spunea Doru Constantin la preluarea funcției de director adjunct al SC Nova Apaserv SA

 

Apreciat de șefa județului

 


Venirea acestuia la Botoșani tocmai din Râmnicu-Vâlcea, mai întâi ca președinte al consiliului de administrație la SC Modern Calor SA și apoi ca șef al CA-ului de la SC Nova Apaserv SA, a constituit un mister.


Cert este că unul dintre foarte puținii lideri politici care s-a pronunțat în favoarea sa este Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD Botoșani.


Neoficial, ar fi fost impus de ”gruparea Săveni” a social-democraților botoșăneni, care controlează tot mai multe decizii importante în partid, dar și în administrația județeană.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
TAIFUN la Nova Apaserv, trei posturi de directori au fost desființate! Noua conducere formată din doi șefi, unul se mută la Botoșani
INTERVIU premieră cu Doru Constantin, administratorul șef de la „Apă”! Nova Apaserv își schimbă direcția: Era o delăsare, un dezinteres VIDEO 

 

USR-iștii au dat năvală în plen și au cerut demiterea șefilor de la Apă, cu ei de față – VIDEO 
Ședința ordinară de Consiliu Județean s-a desfășurat într-o manieră liniștită, fără prea multe intervenții din partea aleșilor și cu voturi majoritate pozitive. Singurul moment mai „culminant” a fost la unul dintre ultimele puncte aflate în dezbatere. 
Ultimul loc la fotbal, primul în afaceri: Elsaco este cea mai profitabilă companie din Botoșani – CLASAMENT
Dacă în fotbal Valeriu Iftime traversează cea mai neagră perioadă din ultimii 10 ani, în business treburile îi merg strună. Săptămâna trecută, la Gala Excelenței în Afaceri, proprietarul FC Botoșani a premiat cele mai performante companii din județ și a început tocmai cu Elsaco Electronic.
FOTOGALERIE Totul până la... carne: Firma cu cea mai mare cifră de afaceri din Botoșani vinde în hipermarketuri și exportă într-o mulțime de țări – CLASAMENT
”Prelucrarea și conservarea cărnii” este obiectul de activitate al SC Doly-Com Distribuție SRL, companie înființată în 2015 care deține mărci precum ”Kravys”, ”Chef de Grill”, ”Chef de Gătit” și ”Ospăț vânătoresC”.
Comisie cu șefi de la CNAIR București pentru un important drum național de la Botoșani – FOTO & VIDEO
Unul dintre drumurile naționale care traversează județul Botoșani a ajuns la final în procesul de modernizare.O comisie amplă cu reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) dar și de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a marcat momentul.
Un fost șef de instituție amenințat după un control că va fi aruncat într-o groapă din cimitir – VIDEO
A condus această instituție cu atribuții de control și în prezent face parte din corpul de salariați care efectuează verificări la operatorii economici.
Bugetarii nemulțumiți de salarii s-au încăierat în fața prefectului: Eu trebuie să mă duc după un pensionar de 49 de ani / Haideți să nu intrăm în polemici VIDEO
Comisia de Dialog Social de miercuri, 22 noiembrie 2023 a fost transformată într-un teatru de răbufniri între categoriile profesionale care amenință cu întreruperea totală a activității, cele mai multe de săptămâna viitoare.
Bandă „Kiss & Ride” amenajată pe strada Octav Onicescu din Botoșani – GALERIE FOTO
Este un proiect pilot care este preluat după modelul unei primării de sector din capitală, unde traficul este extrem de aglomerat.
Marea împăcare și nu prea: Andrei și Iftime s-au îmbrățișat la bal și în câteva minute au început iar să se supere – GALERIE FOTO
A XXX – a ediție a Balului Oamenilor de Afaceri, devenit în 2023 Gala Excelenței în Afaceri, a fost săracă în oameni politici. Singurii lideri botoșăneni de partid, de rang înalt, prezenți la eveniment, au fost prefectul Sorin Cornilă și primarul Cosmin Andrei.
Șefii de la Consiliul Județean alături de conducerea Spitalului Mavromati și părintele protopop au inaugurat o spălătorie – VIDEO&FOTO
Este vorba despre spălătoria de la Maternitate care a fost inaugurată cu mare fast după trei luni de lucrări.
Două instituții, un țel comun: Protestele s-au extins pe treptele „fostei direcții a muncii”, pensiile și alocațiile „în pericol” – VIDEO & GALERIE FOTO
Grupul de protestatari de pe treptele instituției din centrul orașului s-a mărit în cea de-a noua zi de proteste.
Candidații AUR pentru Parlamentul European au găsit la Botoșani cel mai curat aer și s-au lăudat cu personalitățile locale – VIDEO & GALERIE FOTO
A fost un eveniment care s-a desfășurat aproape fără public.Iar asta poate însemna că fie AUR Botoșani și-a pierdut organizatorii, fie în jurul acestui partid nu mai există aceeași simpatie din partea electoratului.
ULTIMATUM de la Județ pentru liberalii de la municipii: În maxim o lună trebuie să vină cu candidații la primăriile Botoșani și Dorohoi, surpriză pe circuit la capitala județului
Biroul Politic Județean (BPJ) a adoptat joi o hotărâre prin care a fixat un termen organizației PNL Botoșani să propună un candidat pentru Primărie. Decizia a fost luată în lipsa președintelui filialei municipale, Cristian Achiței și a prim-vicepreședintelui, Cătălin Flutur, care nu au răspuns convocării.
Femeia din Botoșani care NU trebuie să fie mamă: A născut trei copii cu afecțiuni genetice rare, doi au murit deja
Este vorba despre o familie din județul Botoșani care este monitorizată de serviciile de asistență socială și care trăiește mai ales din donații.
Angajații „exploatați” ai sistemului: 2.200 de lei pe lună, cu muncă peste program dar și în weekend – VIDEO & GALERIE FOTO
O altă formă a Cenușăresei din sistemul public o reprezintă fără doar și poate, angajații acestei instituții.
Medici experți din București în dosarul Alexandra pentru expertiza medico-legală, unul dintre ei solicită examen toxicologic
Dosarul de urmărire penală constituit în urma decesului pacientei Alexandra Ivanov, în vârstă de 25 de ani care a murit în Maternitatea Botoșani intră într-una dintre etapele care ar putea fi decisive pentru anchetatori.
O nouă modă: Sătenii vin până în oraș cu gunoaie de grajd și alte deșeuri și le aruncă prin Botoșani
Montarea unor camere de supraveghere la platformele de colectare, dar și colaborarea cu asociațiile de proprietarii și cu vecinii, au permis companiei de salubrizare a Consiliului Local să descopere un alt fenomen, care se petrece de obicei la periferie.
Tupeu și nesimțire în stare pură: După ce a acceptat demisiile lui Firea și Budăi, Ciolacu îi spală pe amândoi - Nu au avut nicio treabă cu azilele groazei!
La aproape patru luni după ce a demisionat din fruntea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) din cauza scandalului din căminele de bătrâni și i-a acceptat-o pe loc, premierul Marcel Ciolacu îi ia apărarea lui Marius Budăi.
O doctoriță stomatolog din Iași a renunțat la aglomerarea urbană ca să trateze copii la Botoșani – VIDEO & GALERIE FOTO
Va activa la cel de-al treilea cabinet stomatologic școlar deschis în municipiul Botoșani.
Foști capi ai județului, actuali oficiali și asistență numeroasă pentru fostul protopop al Botoșaniului – VIDEO & GALERIE FOTO
Evenimentul a fost creat în jurul părintelui Grigore Diaconu care a devenit cetățean de onoare al municipiului Botoșani, la propunerea viceprimarului Liviu Toma.
IMAGINILE surprinse în Lidl de Protecția Consumatorilor făcute publice, amenzi uriașe pentru produse stricate și mizerie – VIDEO&FOTO
La o săptămână distanță de la efectuarea controalelor în cele patru magazine Lidl din Botoșani, reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) au transmis în mod oficial rezultatele verificărilor.
Unde sunt vremurile prospere de pecvremea lui mister carlos, profit pe hartie cat vroia muschii lui, preturi dublate pe procente dintrun tabel aprobat de pos mediu, societate finantata de botosaneni, ai caror bani platiti prin tarife trebuiau sa aiba corespondent in investitii pos mediu etc. Unanagement performant cu chiolhanuri si cu mult fler, angajari, lucru de ls distanta, din tari straine ale sefilor, cat pe ce si din australia
14 ianuarie 2023, 22:18
e timpul impostorilor cu diplome cumparate de la oborul spiru haret. toti au studii cumparate, rebuturi in meseria lor de baza dar bine platiti intre ei pe functii de partid. Nu vedeti ca toate institutiile sunt conduse politic de niste ciobani fara pregatire? uitati-va si la pnl, e cel mai janic partid de cand s-a infiintat. ar muri bratienii de 100 de ori sa vada cine conduce pnl.
13 ianuarie 2023, 18:13
Pas cu pas pleacă toți și va rămâne un adormit de director sa închidă ușa.
12 ianuarie 2023, 08:06
Realitatea este ca trebuie sa-si dea demisia întreg CA-ul. Cel mai slab CA din câte au existat. Cu un fost gardian de la Penitenciar, cu un comerciant de ciorbe și un îngâmfat ce tocmai se pregătește de plecare nu se poate administra eficient o regie.
12 ianuarie 2023, 07:12
Șobolanii părăsesc nava când aceasta întra la apa.
12 ianuarie 2023, 07:03
o gluma baitasul acesta... și a bătut joc de toți din administrația locala
11 ianuarie 2023, 23:06
Piatra de moara la gatul Doinitei F .Toți vor deconta politic dacă falimentează regia de apa.
11 ianuarie 2023, 22:29
Când societatea nu mai are bani sa-ti plătească cazarea la hotel cu mic dejun, salariul enorm în comparație cu ceilalți salariați productivi, deplasarea cu avionul sau motorina la mașină cauți în alta parte alți fraieri.....
11 ianuarie 2023, 22:25
Se muta cu locul de munca precum țiganul cu cortul.urmareste funcții și munca putina
11 ianuarie 2023, 22:08
"Gruparea de la Saveni" a dat-o în bară cu susținerea unui astfel de specimen fără experienta. Poate pleacă din societate in sfârșit și celalalt mercenar susținut de "gruparea de la Saveni" și domnul Dascalescu.
11 ianuarie 2023, 21:58
Dascalescu și "echipa de la Saveni" s-au făcut de râs cu experimentul asta DORU importat din alt județ, s-a pierdut un an de zile, iar societatea funcționează mai prost ca nici odata.
11 ianuarie 2023, 21:50
...îl trimite partidul, să-i usuce și pe băcăuani de apă și de bani!
11 ianuarie 2023, 21:42
Parca nu este suficient sa îngroape Nova vrea sa îngroape și pe cei de la Bacău.
11 ianuarie 2023, 21:23
Marele BOgdan+ doin...a,habar nu au ce Întâmplă!Botosaniul paralel!!!!
11 ianuarie 2023, 21:16
Sondaj
Sunt întemeiate grevele declanșate în noiembrie de salariații mai multor instituții din Botoșani?
Declaraţia zilei
„De la preluarea mandatului, am pus accent pe colectarea datelor de contact de la consumatori, în vederea corespondării cu aceștia, prin diverse metode, e-mail, mesaje, conturi în aplicație. Am reușit să strângem până în ...
answear.ro%20
inpuff.ro
Curs valutar
29 noiembrie 2023
EUR
Euro
4.9726 lei
USD
Dolarul SUA
4.5313 lei
CHF
Francul elveţian
5.1634 lei
GBP
Lira sterlină
5.7463 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.0662 lei
XAU
Gramul de aur
296.8710 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2543 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3150 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0003 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3338 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2047 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6669 lei
Vremea
astăzi
Botosani
2.4 o C
Dorohoi
3.4 o C
Bucecea
2.5 o C
Darabani
1.8 o C
Saveni
2.7 o C
Ştefăneşti
7.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.