Top News
”Salvatorul” de la ”Apă” demisionează după exact 1 an: Pleacă director la Bacău după ce promitea ”nu ne batem joc” la venirea la ”Nova”

La exact un an după ce a fost numit director adjunct al SC Nova Apaserv SA, Doru Constantin se pregătește deja de plecare. Nu la Râmnicu-Vâlcea, acolo unde a profesat în marea parte a vieții sale, ci la Bacău. Și tot pe un post de director.

A plecat Nina, vine Doru

 

Oficial, Doru Constantin a câștigat concursul pentru postul de director general la Compania Regională de Apă Bacău (CRAB) organizat de unitate după ce fostul manager, Nina Chiper, a demisionat.


Aceasta a renunțat la post pe 19 septembrie 2022, nemulțumită fiind de o hotărâre adoptată de Consiliul Local Bacău prin care CRAB a fost obligată să preia în administrare Rezerva de Apă.


Atunci a explicat că recepția lucrărilor nu a fost semnată de toți membrii comisiei și că o parte dintre aceștia au semnalat existența mai multor nereguli la această investiție.


CRAB a scos postul la concurs, iar Doru Constantin s-a dovedit a fi cel mai bun.

 

”Nu ne batem joc”! Oare...?


El a demisionat deja din funcția de director general al SC Nova Apaserv SA, contractul său urmând să ia sfârșit pe 31 ianuarie, pentru ca de pe 1 februarie să preia postul de director la CRAB.


Exact pe 1 februarie anul trecut devenise director adjunct la SC Nova Apaserv SA.

 

„Da, mă mut la Botoșani. Este un post de conducere în care cine este pe acel post trebuie să fie prezent în Botoșani. Deci, nu ne batem joc”, spunea Doru Constantin la preluarea funcției de director adjunct al SC Nova Apaserv SA

 

Apreciat de șefa județului

 


Venirea acestuia la Botoșani tocmai din Râmnicu-Vâlcea, mai întâi ca președinte al consiliului de administrație la SC Modern Calor SA și apoi ca șef al CA-ului de la SC Nova Apaserv SA, a constituit un mister.


Cert este că unul dintre foarte puținii lideri politici care s-a pronunțat în favoarea sa este Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD Botoșani.


Neoficial, ar fi fost impus de ”gruparea Săveni” a social-democraților botoșăneni, care controlează tot mai multe decizii importante în partid, dar și în administrația județeană.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
TAIFUN la Nova Apaserv, trei posturi de directori au fost desființate! Noua conducere formată din doi șefi, unul se mută la Botoșani
INTERVIU premieră cu Doru Constantin, administratorul șef de la „Apă”! Nova Apaserv își schimbă direcția: Era o delăsare, un dezinteres VIDEO 

 

Sute de botoșăneni la ”Marșul pentru viață” cu muzică religioasă și zeci de pancarte: Avortul oprește o inimă care bateVIDEO & GALERIE FOTO
Biserica ”Buna Vestire” din Botoșani a fost înțesată de oameni sâmbătă la ora 13:00. Sute de credincioși s-au strâns aici pentru a participat la a XIII – a ediție a ”Marșului pentru viață”.
201 de ani de la înființarea Poliției marcați „în lehamite” la Botoșani printr-un eveniment...ca să fie – VIDEO&FOTO
Ziua Poliției Române este marcată în fiecare an pe data de 25 martie.Anul acesta, fiind vorba despre bugetari, acest eveniment a fost marcat cu o zi înainte pentru că în general angajații de la stat nu muncesc în weekend.
Botoșănenii invitați la VOT: Concurs național pentru „Destinația Anului” – VALORILE cu care județul nostru intră în competiție – VIDEO
În urma acestei competiții județul Botoșani poate câștiga pe partea de promovare prin prezența unor creatori de conținut care să atragă turiștii în căutare de locuri naturale și cu încărcătură spirituală.
Mirel Manea și colegi din Filarmonica Botoșani, concert de vis în singurul hotel de 7 stele din lume – VIDEO & GALERIE FOTO
Concertele sold out desfășurate la Casa de Cultură a Sindicatelor sunt dublate la Filarmonica ”George Enescu” de spectacole susținute în săli celebre ale lumii. După ce în decembrie muzicienii botoșăneni au efectuat un turneu în Anglia, Scoția și Țara Galilor, în martie au avut o reprezentație la Dubai.
Concursurile rușinoase de la Mavromati, șefa spitalului: Toată lumea m-a întrebat cum poate un medic să ia 3 sau 4VIDEO
Nu puține au fost examenele pentru promovarea pe un post din structura Spitalului Județean Mavromati, unde notele au fost sub 5 și evident, candidații respinși?Cum se ajunge în astfel de situații și cât de slab pregătiți sunt cei care participă la aceste concursuri?
Cel mai tare ”transfer” din ultimul deceniu: O companie de prestigiu devine acționar la FC Botoșani
Planurile președintelui grupului ”Elsaco” de a mai coopta și alte firme în acționariatul FC Botoșani se concretizează. Începând din acest an, ”Electroalfa” va prelua o parte din capitalul clubului.
Iftime a izbucnit din cauza stadionului: Când vorbești cu primarul este ca și cum ai vorbi cu stâlpul rupt / Mă tratează ca pe nimeni - VIDEO
FC Botoșani a învins cu 1 – 0 pe Chindia Târgoviște în prima etapă din play-out, iar la finalul meciului, președintele ”Elsaco”, grup de companii care deține clubul, a avut o veritabilă tiradă la adresa primarului.
Două avioane s-au ciocnit pe pistă la Suceava, TOȚI pasagerii evacuați din aeronavă – FOTOGALERIE
Alertă pe aeroportul din Suceava unde în urmă cu scurt timp două avioane care aparțin companiei WizzAir s-au ciocnit pe pistă.
Trei botoşăneni medaliați la Balcaniada de Matematică din Macedonia: O ocazie potrivită pentru a-mi testa limitele - FOTO
Astăzi, 14 martie, când sărbătorim Ziua Internațională a Matematicii, vă prezentăm trei botoșăneni care s-au întors de la Balcaniada de Matematică din Macedonia cu rezultate excepționale: o medalie de aur și două de bronz.
Artă și artiste, poezii nescrise, muzică și premii la Galerii, într-o expoziție ”un pic mai altfel” – GALERIE FOTO&VIDEO
Sâmbătă, 11 martie 2023, pe simezele Galeriilor de Artă ”Ștefan Luchian” din Botoșani a fost o adevărată explozie de culoare. ”Arta... la feminin” a fost prilej de primăvăratice primeniri spirituale, de (re)întâlniri culturale, dar și de o necesară reamintire că ”eternul suflet feminin” este și va fi mereu creator de frumos.
Bijuterie de clădire pe Calea Națională cu spații comerciale, de birouri, apartament generos și stații de încărcare electrice – FOTO
Deocamdată, pentru acest obiectiv privat sunt parcurse etapele de obținere a avizelor necesare de la Primăria Botoșani.
O tânără este al doilea om din administrația publică locală de la Botoșani, după primar! Numire după o carieră îndelungată
Dispoziția de numire a fost semnată de primarul Cosmin Andrei și este valabilă de astăzi, 9 martie 2023.
PREMIERĂ în administrația locală! Primăria asfaltează 10 străzi de pământ de la marginea orașului, în câteva luni – VIDEO&FOTO
Este acel prim cvartal care a intrat la faza de execuție, lucrările fiind în plină desfășurare. Constructorul a atacat 10 străzi de pământ pe care dorește să le asfalteze în câteva luni.
”Ramon” cu limuzină, flori, aplauze, Pavel Bartoș promite că se întoarce: Voi pune acestui eveniment hashtag-ul ”Miracolul de la Botoșani” - GALERIE FOTO&VIDEO
”Sunt Viorel de la Cinema și iubesc filmul românesc!”. Au fost singurele cuvinte rostite de-a lungul unei seri memorabile la Botoșani de către Viorel Hrițcu, dar ele pot da cheia întregului eveniment prilejuit, miercuri, de proiecția specială a producției ”Ramon”.
Poliția a sesizat Parchetul în cazul incredibil al dispariției unei mașini din curtea Serviciului Rutier, doi „oameni ai legii” vizați de cercetări
Biroul Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a finalizat verificările în cazul mașinii dispărute chiar din curtea instituției.
Trăiască partidul! Soția unui PSD-ist, aproape de a ajunge managerul unei unități medicale din Botoșani
Postul de manager de la o unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Județean a fost scos la concurs. Nu există concurență pentru această funcție de conducere fiind înscrisă o singură candidată.
Tribut Maria Tănase în spectacolul Filarmonicii, o artistă din Republica Moldova a impresionat publicul: Mulțumesc UniversuluiVIDEO & GALERIE FOTO
Casa de Cultură a Sindicatelor s-a umplut din nou vineri seară și aceasta întrucât, continuând nota de diversitate adusă Filarmonicii ”George Enescu” după preluarea conducerii de către muzicianul Mirel Manea, instituția municipalității a organizat un nou spectacol inedit.
Botoșani, județul cu cei mai mulți români din întreaga țară... Și totuși, suntem în top la ucraineni și ruși
Datele recensământului efectuat anul trecut arată că în 26 de județe proporția românilor depășește 80% din populația rezidentă. Valorile maxime, 89% sunt atinse în nord-estul țării, la Botoșani mai exact, și în sud-vest, la Gorj.
Ministrul Daea la Botoșani, monolog de două ore și discuții la telefon, în fața a sute de oameni! Unii au adormit, alții au ieșit din sală – VIDEO & GALERIE FOTO
Ministrul Agriculturii Petre Daea a ajuns la Botoșani cu „Caravana Cunoașterii” în care s-a dorit a fi prezentat Planul Național Strategic pentru perioada 2023 – 2027, cu o valoare de 15,8 miliarde de euro.
”O surpriză extraordinar de plăcută” - Cel mai tânăr manager din istoria primei instituții lirice din România, mesaj pentru primar și managerul Filarmonicii – VIDEO
”Innamorato di te”, spectacolul romantic de muzică italiană organizat pe 25 februarie de Filarmonica ”George Enescu” Botoșani cu concursul Operei Naționale Române din Cluj, l-a adus la Casa de Cultură a Sindicatelor chiar pe directorul prestigioasei instituții culturale din inima Transilvaniei.
Unde sunt vremurile prospere de pecvremea lui mister carlos, profit pe hartie cat vroia muschii lui, preturi dublate pe procente dintrun tabel aprobat de pos mediu, societate finantata de botosaneni, ai caror bani platiti prin tarife trebuiau sa aiba corespondent in investitii pos mediu etc. Unanagement performant cu chiolhanuri si cu mult fler, angajari, lucru de ls distanta, din tari straine ale sefilor, cat pe ce si din australia
14 ianuarie 2023, 22:18
e timpul impostorilor cu diplome cumparate de la oborul spiru haret. toti au studii cumparate, rebuturi in meseria lor de baza dar bine platiti intre ei pe functii de partid. Nu vedeti ca toate institutiile sunt conduse politic de niste ciobani fara pregatire? uitati-va si la pnl, e cel mai janic partid de cand s-a infiintat. ar muri bratienii de 100 de ori sa vada cine conduce pnl.
13 ianuarie 2023, 18:13
Pas cu pas pleacă toți și va rămâne un adormit de director sa închidă ușa.
12 ianuarie 2023, 08:06
Realitatea este ca trebuie sa-si dea demisia întreg CA-ul. Cel mai slab CA din câte au existat. Cu un fost gardian de la Penitenciar, cu un comerciant de ciorbe și un îngâmfat ce tocmai se pregătește de plecare nu se poate administra eficient o regie.
12 ianuarie 2023, 07:12
Șobolanii părăsesc nava când aceasta întra la apa.
12 ianuarie 2023, 07:03
o gluma baitasul acesta... și a bătut joc de toți din administrația locala
11 ianuarie 2023, 23:06
Piatra de moara la gatul Doinitei F .Toți vor deconta politic dacă falimentează regia de apa.
11 ianuarie 2023, 22:29
Când societatea nu mai are bani sa-ti plătească cazarea la hotel cu mic dejun, salariul enorm în comparație cu ceilalți salariați productivi, deplasarea cu avionul sau motorina la mașină cauți în alta parte alți fraieri.....
11 ianuarie 2023, 22:25
Se muta cu locul de munca precum țiganul cu cortul.urmareste funcții și munca putina
11 ianuarie 2023, 22:08
"Gruparea de la Saveni" a dat-o în bară cu susținerea unui astfel de specimen fără experienta. Poate pleacă din societate in sfârșit și celalalt mercenar susținut de "gruparea de la Saveni" și domnul Dascalescu.
11 ianuarie 2023, 21:58
Dascalescu și "echipa de la Saveni" s-au făcut de râs cu experimentul asta DORU importat din alt județ, s-a pierdut un an de zile, iar societatea funcționează mai prost ca nici odata.
11 ianuarie 2023, 21:50
...îl trimite partidul, să-i usuce și pe băcăuani de apă și de bani!
11 ianuarie 2023, 21:42
Parca nu este suficient sa îngroape Nova vrea sa îngroape și pe cei de la Bacău.
11 ianuarie 2023, 21:23
Marele BOgdan+ doin...a,habar nu au ce Întâmplă!Botosaniul paralel!!!!
11 ianuarie 2023, 21:16
Sondaj
Ar trebui Primăria Botoșani să demoleze garajele?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Din aceste situații reiese clar următorul aspect: și în 2022 Consiliul Județean Botoșani a fost de departe cel mai departe investitor din județ cu o sumă de 60 de milioane de euro. Vom continua pe aceeași cale și în acest an ...
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9485 lei
USD
Dolarul SUA
4.5545 lei
CHF
Francul elveţian
4.9726 lei
GBP
Lira sterlină
5.6239 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4315 lei
XAU
Gramul de aur
288.1415 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2473 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2992 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0513 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3636 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2104 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6644 lei
Vremea
astăzi
Botosani
11.6 o C
Dorohoi
8.5 o C
Bucecea
10.0 o C
Darabani
7.9 o C
Saveni
8.8 o C
Ştefăneşti
13.6 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.