Top News
Iftime a izbucnit din cauza stadionului: Când vorbești cu primarul este ca și cum ai vorbi cu stâlpul rupt / Mă tratează ca pe nimeni - VIDEO

FC Botoșani a învins cu 1 – 0 pe Chindia Târgoviște în prima etapă din play-out, iar la finalul meciului, președintele ”Elsaco”, grup de companii care deține clubul, a avut o veritabilă tiradă la adresa primarului.

”Chiar suntem proștii lumii?!”


Valeriu Iftime s-a plâns că prin votul consilierilor PSD clubului i-au fost dublate prețurile pentru utilizarea Stadionului Municipal și a celorlalte baze sportive din oraș, în timp ce Primăria, în opinia sa, nu face vreun efort pentru a construi o nouă arenă la Botoșani.


”Mi se pare că și primarul... cum îl cheamă... Cosmin Andrei... parcă nu are tragere de inimă, nu-l văd serios să facă stadionul ăsta. Nu-l face pentru mine, îl face pentru orașul acesta, rămâne în mandatul lui, habar n-am. Adică tot îmi spune că acea documentație nu este gata. Măi oameni buni, chiar suntem proștii lumii?! Fă d... documentația aia. Era clar că nu o face, era clar că au niște probleme de la început. Acum trag de timp până nu știu când”,


Valeriu Iftime, președintele grupului ”Elsaco”.

 

”Ca să trăim în fotbal avem nevoie de un efort colectiv mare, nu numai Elsaco, eu și asociații mei”


A adăugat că trebuie realizată Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI), depusă la Compania Națională de Investiții (CNI) și apoi făcute demersuri la CNI pentru obținerea finanțării.


”Știți foarte bine care este situația acum: suntem la planuri, documentația nu este gata, CNI-ul nu știe de noi. Nu știe CNI-ul de Botoșani! Este o listă sinteză pe care sunt 2.000, 200, 10, habar n-am câte stadioane, dar Botoșani nu este acolo. Și suntem la depărtare, adică simt așa, o plictiseală. Noi ca să trăim în fotbal avem nevoie de un efort colectiv mare, nu numai Elsaco, eu și asociații mei. Un efort colectiv mare: spectatori, emulația orașului, Primăria, Consiliul Județean. Faceți ceva! Este păcat, pentru că este un eveniment care se petrece în Botoșani și care dă o anumită culoare orașului”,


Valeriu Iftime, președintele grupului ”Elsaco”.


Omul de afaceri a arătat că a discutat și față în față de mai multe ori cu Cosmin Andrei, însă de fiecare dată s-a ales doar cu zâmbete și promisiuni ”facem, facem”, fără vreun rezultat concret.


”Râde așa într-un dinte și îmi spune: «mă ocup». M-am întâlnit și la Consiliul Județean, am fost și la București, la «Cântarea României» sau ce a fost acolo: «da, da, facem, facem». Adică serios... Ori mă tratează ca pe nimeni: «hai că vorbește prostii Iftime ăsta, nu mai poate de stadion». Adică nu văd: «da, facem plan, facem cutare»”,


Valeriu Iftime, președintele grupului ”Elsaco”.

 

Trage speranța la ”președintă”


Speranța acestuia este în Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, chiar dacă stadionul aparține Primăriei Botoșani.


”Am încredere în d-na președinte, pe cuvântul meu dacă nu. Conduce și municipiul dacă se enervează. Trebuie ceva făcut. Așa cum se fac străzile prin oraș și prin județ, trebuie un om foarte, foarte hotărât ca să se întâmple ceva cu stadionul acesta și este păcat (...). Are acțiuni, când vorbești cu președinta funcționează. Așa cred, când vorbești cu președinta se întâmplă, când vorbești cu primarul este ca și cum ai vorbi cu stâlpul rupt: «da, da, da». Oameni buni, din trei primari n-a mișcat unul un deget”,


Valeriu Iftime, președintele grupului ”Elsaco”.


A adăugat că din partea edilului șef singurele răspunsuri sunt ”da, da, o fac, cum să nu fac?”, însă ”e luna aprilie măi oameni buni și trebuie depusă documentația din noiembrie anul trecut. Sunt cinci luni!”.


Valeriu Iftime a declarat și că se simte de ”parcă îmi construiesc eu o cetate și nu îmi dau ăștia aviz”.  


Primarul Cosmin Andrei a negat în termeni duri acuzațiile aduse de Valeriu Iftime.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Iftime prevede dezastrul?! Botoșaniul pare că nu ar mai vrea să fie în Liga 1 / Nu vor să investească în stadion
Gata propunerea tehnică pentru noul stadion: Tribune integral acoperite, loje pe etaje, 500 de locuri de parcare – VIDEO & GALERIE FOTO

 

Șeful Poliției Botoșani despre interzicerea accesului copiilor pe rețele de socializare: Pași vor fi făcuți VIDEO
În încercarea de a proteja copiii și de a promova un mediu online sigur pentru ei, există diverse inițiative și propuneri pentru a restricționa sau controla accesul copiilor la rețelele de socializare.
Verginel Gireadă, negocieri cu social-democrații la sediul PSD Botoșani - Nu ascund că lumea trage de mine
După ce și-a anunțat demisia din funcția de prim vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL), Verginel Gireadă se reorientează din punct de vedere politic.
Cazul Alexandrei Pușcașu, tânăra moartă după ce a născut la Maternitate: Procurorii „somați” ca în PATRU luni să finalizeze ancheta
La începutul lunii iulie a anului 2021, o tânără de 32 de ani a murit la Maternitatea Botoșani după ce a născut o fetiță.
Iftime și demisia lui Gireadă: Foarte bine! Poate îl demiteam eu / Dacă vrea să plece, să pleceVIDEO
Emisiunea ”Botoșăneanul TV” în care invitat a fost Valeriu Iftime a început la doar câteva minute după ce Verginel Gireadă și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL Botoșani. Astfel că subiectul nu a fost ocolit în cele aproximativ 60 de minute de discuții.
Interes uriaș pentru autobuzele electrice din Botoșani, patru companii turcești și una românească la licitație – VIDEO
Anunțul de participare la contractul de achiziții publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) a suscitat interes din partea companiilor naționale și internaționale.
Doctorița Claudia Malancea și asistenta șefă de pe ATI, Marinela Preda se întorc la serviciu
Cele două au depus cerere prin care solicită să-și reia activitatea în cadrul Spitalului Județean de Urgență Mavromati.
DECIZIE de ultimă oră: Doctorița Malancea și încă patru persoane din „Lotul Mavromati” ies din arestul la domiciliu
Hotărârea a fost luată vineri după-amiază de către magistrații de la Curtea de Apel Suceava. 
Ceață la liberali: Șoptică nu mai demisionează, Iftime nu are vreo funcție, dar are ”o putere foarte mare”VIDEO
Astăzi la amiază, liberalii botoșăneni au invitat presa la o conferință în care, teoretic, să explice tot ce se întâmplă la vârful organizației județene, însă acțiunea lor a avut exact efectul invers.
El este inginerul care i-a luat locul lui Eugen Țurcanu pe funcția de director: Vreau să mai schimb ceva aici VIDEO
Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a semnat dispoziția privind numirea unui nou director al Direcției Sport și Agrement (DSA).
Tiberiu Nichiteanu condus pe ultimul drum de o mare de oameni – FOTO & VIDEO
Sute de persoane sunt prezente la înmormântarea lui Tiberiu Nichiteanu.
Întrebarea zilei vine de la Flutur: Câte descinderi DNA au fost la Primărie? Mai ales în ultima vreme –  VIDEO
A început ședința ordinară de Consiliu Local aferentă lunii ianuarie.
Dosarul crimei de la Cornișa ar putea fi CLASAT de procurori
Iar acest lucru ar putea fi posibil imediat după întocmirea unui raport de expertiză medico-legală psiihiatrică definitiv.În dosarul în care este cercetată fapta de omor a Lilianei Băieșu procurorii au solicitat de la judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Botoșani luarea măsurii de siguranță provizorie.
Tinerii „fug” de căsătorie, un preot botoșănean supărat pe lipsa de asumare vine cu o propunere: O să chem după slujbă pe toţi şi pe toate cele care doresc să se căsătorească
Tot mai mulți tineri sunt sceptici atunci când vine vorba de o relaţie. Faţă de generațiile anterioare, care priveau relația și căsătoria ca un demers obișnuit al vieții, tinerii de astăzi nu par să gândească la fel.
Nicușor Curteanu condus pe ultimul drum în sunet de sirene și cu sute de apropiați și colegi – VIDEO & GALERIE FOTO
Medicul Nicușor Curteanu a fost unul dintre cei iubiți în profesie.De oamenii cu care a venit în contact, fie ei pacienți, colegi sau persoane din mediile sociale.
Numărul adopțiilor a crescut la Botoșani: Cuplurile botoșănene își caută alinarea printre orfanii statului
Copiii din centrele care aparţin Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani (DGASPC) au fost adoptaţi de către oameni cu suflet mare care să le ofere o familie ideală de care ei duc lipsă.
O întreagă organizație PSD, în frunte cu primarul și viceprimarul, cu bagajul la ușa PNL
PSD Botoșani la un pas să piardă o filială locală din teritoriu după ce primarul, viceprimarul și toți consilierii și-au exprimat intenția de la trece la PNL.
Dezbatere istorică la Botoşani cu strănepotul domnitorului Alexandru Ioan Cuza: Greu este să porţi pe umerii tăi un nume pe care mi l-a hărăzit Dumnezeu - FOTO & VIDEO
Sute de persoane au fost prezente la eveniment, multe dintre acestea fiind atrase de invitații anunţați de organizatori. Sala a fost plină.
O unire cum alta n-a fost, cu public numeros, dar cu aceleași metehne politice – VIDEO & GALERIE FOTO
165 de ani de la Unirea Principatelor Române au fost marcați la Botoșani sub un soare blând de iarnă care a scos din case sute de botoșăneni.
Medicul de la Botoșani care strânge semnături pentru introducerea unei materii în curricula școlară: Noi încercăm...
Ministerul Sănătății va fi solicitat cu privire la o mișcare care se îndreaptă către educația elevilor.
Instituția de la Botoșani care păstrează memoria colectivă a comunității și care stochează aproape cinci kilometri de documente
Este una dintre instituțiile publice de la Botoșani cu mai puțină vizibilitate la public și probabil că nu mulți sunt botoșănenii care-i cunosc existența sau specificul. 
El face doar concerte cu banii in buzunar cu filarmonica botosani . Nu o sa il intereseze in veci!
5 aprilie 2023, 22:48
Acestia sunt oamenii de afaceri. Vor sa castige tot timpul nu vor sa dea. Nici un jucator localnic ridicat de la juniori nu este in echipa. Daca raman locuri goale lasati sa intre copii gratis. dar faptul ca avem echipa in prima liga este o realizare mare.
19 martie 2023, 15:57
Domnule Iftimie nu va plingeti ca nu aveti spectatori la meciuri din cauza tribunelor. Din experienta va spun ca in aceste tribune ,fara acaune,doar cu gradene asistau la meciur 4000-5000 spectatori. cind vindeam 2000-2500 bilete spuneam ca au fost putini spectatori.Precizez ca pe linga acesti platitori mai erau in trbune in jur de 100-1500 elevi si copii.Greseala este la conducerea FC Botosani la preturile practicate care sint mai mari cit cele de pe Arena Nationala. Cu aceste preturi fugariti spectatorii domnilor. Apoi lasati domnilor copii si elevii intrarea gratuita , numai asa ve ti forma viitorii platitori. Elevii care vor intra gratuit sa formeze galeria FC Botosani ca sintem de risul curcilor la acest capitol. domnilor ce credeti ca gindeste un parinte cind este nevoit sa plateasca pentru un copil de 7-8-10 ani un bilet de intrare de 30-40 lei ??? Tipariti programe in care sa se gaseasca numele jucatorilor si ceva date despre ei . Nimeni nu ii cunoaste. Cind in echipa erau majotitatea botoseneni lumea ii stia dar acum nu cred ca din 100 spectatori doi sau trei pot spune numele jucatorilor cap coada. Incei asigurindu va ca daca un spectator pleaca de la stadion dezamagit ca nu a putut intra cu copilul mic sau elev. merge acasa la TV si in veci nu l mai aveti spectator pe stadion. Si cin fixati preturile pe bilete mai tineti cont si de veniturile botosenenilor.
19 martie 2023, 10:38
Iftimie își finanțează prin fotbal afacerile are Cash Flow și bani negri din transferuri
19 martie 2023, 00:44
Cam multa obraznicie si tupeu cat incape. Vreo doi, trei meleonari calaresc un judet si fabrica meleoane. Cu saru manusita si complimente desantate vrea ca impozitele si taxele botosanenilor sa ii umple conturile. In fata astora trebuie sa fii drept, altfel ajungi sluga ce nu va primi nici"buna ziua"dupa ce i se termina mandatul. Cu insi care au fost"pretini"cu toti cei de dinaintea ta, ar trebui sa stii ca nu ai cum sa fii si tu prieten fiindca nu este pe bune, este de complezenta si interes. Si, totusi daca astea sunt vorbele lui Iftimie, e grav si greu de admis. De ce nu-ti faci stadion particular stimabile?
19 martie 2023, 00:01
Dle Iftime, nu ne lua pe noi de prosti!, daca-ti trebuie fotbal, ia si finanteaza domnule, ca vorba aia cand ai vandut jucatori, nu ai dat nimic la municipiu.....avem in oras strazi de pamant, dobitocii dinainte au lasat o gaura de 180 milioane de lei...atatea belele, saracie cat cuprinde si dumneata tot cu mana intinsa la banii publici ptr fotbal! Intreaba botosanenii si vezi ca in proportie de 90% nu vor fotbal.....mai lasa-ne dle cu prostiile dumitale...dke primar, daca dai un leu la fotbal, iesim cel putin 3 cartiere cu strazi de pamant si wc in curte, in fata primariei. Destul si-a batut joc cel dinainte de botosaneni, ca il durea de Cornisa, in timp ce orasul e vai de el....ca un catun.
18 martie 2023, 21:01
Sondaj
Doriți comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale?
Da
Nu
Nu votez
Declaraţia zilei
„Dacă nu se respectă anumite reguli, în general nu doar în bucătărie, se pot întâmpla anumite lucruri care să-ți strice mâncarea, să aibă un gust mai sărat decât trebuie sau să fie arsă sau diferite particularități de ...
answear.ro%20
inpuff.ro
fashiondays.ro
Vremea
astăzi
Botosani
12.7 o C
Dorohoi
12.0 o C
Bucecea
11.4 o C
Darabani
14.0 o C
Saveni
13.2 o C
Ştefăneşti
14.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2024 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.