Top News
Holograf a încins doamnele și domnișoarele într-un show cu muzică, motociclete, rochii de mireasă și... ”puțin venin” – VIDEO & GALERIE FOTO

18 ianuarie 2020... Sala Polivalentă din Botoșani se umple până la refuz la concertul ”Holograf Simfonic” conceput de impresarul artistic Liviu Sorinel. După numai două luni țara se închide din cauza pandemiei, spectacolele se anulează, viața se mută pe internet.

Moment emoționant


12 mai 2023... Casa de Cultură a Sindicatelor este arhiplină la un nou ”Holograf Simfonic”, într-un alt sold-out din mandatul de manager de nici măcar un an al lui Mirel Manea. În timpul show-ului trupa fondată tocmai în 1977 cântă ”Vine o zi” în memoria celor plecați prea devreme în 2020, 2021 și chiar 2022.


A fost un moment emoționant, singurul trist dintr-un spectacol care a adunat peste 700 de oameni și în care Dan Bittman, Romeo Dediu, Iulian Vrabete, Tino Furtună și Edi Petroșel au debordat de energie, reușind să o transmită și spectatorilor, care în mai multe rânduri s-au ridicat și au dansat în picioare.

 

Un dirijor și încă unul


Domnii, dar mai ales doamnele au dovedit în mai multe rânduri că știu pe dinafară versurile baladelor marca Holograf, incitate ce-i drept și de solistul vocal. Mai ales la ”Și băieții plâng câteodată”, când a cerut doamnelor și domnișoarelor ca, pe lângă o interpretare puternică, să ”puneți o picătura de venin”.


De altfel, la un moment dat Dan Bittman a preluat la propriu bagheta maestrului Alexandru Ilie și a dirijat personal publicul.


Și pentru că veni vorba despre Alexandru Ilie, trebuie spus că este dirijor permanent la Opera Comică pentru Copii și Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” și că, în paralel cu activitatea clasică, iubește să aducă în fața publicului concepte „fusion”, având colaborări cu artiști ai muzicii ușoare, precum Marius Moga, Nico, Marcel Pavel, Andra, Paula Seling, Ovidiu Anton.

 

Atâtea melodii de dragoste încât ”puteți să vă luați în brațe chiar dacă nu vă cunoașteți”


Una după alta au curs ”Taina mea”, ”De câte ori să te iubesc”, ”Întoarce-te acasă”, ”Undeva departe”, ”Primăvara începe cu tine”, ”Dragostea mea”, ”Vine o zi” și ”Cât de departe”, pentru ca la ”Dacă noi ne iubim” sală să se transforme într-un cer plin de stele căzătoare atunci când spectatorii au aprins luminile telefoanelor.


După care Dan Bittman a oferit doar unul dintre numerele amuzante ale serii. A anunțat asistența că Holograf va interpreta la Botoșani în primă audiție piesa ”Cum bate inima ta”, recunoscând însă că, ”știu că nu interesează pe nimeni piesele noi”, dar explicând totodată că, ”în ultimii ani nu prea am avut chef de compus. Este mai dificil de compus în sufragerie, ne întâlneam mai mult pe internet”.


A transmis unor spectatori că, ”puteți să va luați în brațe chiar dacă nu vă cunoașteți”, după care a arătat că este conștient că, ”vă așteptați să vină Marcel Pavel”.


A mulțumit publicului pentru cei peste 40 de ani, de când este alături de Holograf, moment în care spectatorii s-au ridicat din nou în picioare și i-au aplaudat pe membrii trupei.


A mulțumit și orchestrei simfonice a Filarmonicii Botoșani, fără de care un spectacol cu un asemenea concept nu ar fi putut avea loc.

 

Show în sală, spectacol și afară


Holograf a transmis că ”Vreau o minune”, precizând totodată că, ”Și îngerii au demonii lor” pentru ca la ”Ți-am dat un inel” sutele și sutele de oameni din sala de la ”Sindicate” să sară ca la un semnal de pe scaune. Inclusiv managerul Filarmonicii ”George Enescu”, Mirel Manea, care a vizionat concertul alături de public și a dansat la rândul său împreună cu spectatorii.


”Să nu-mi iei niciodată dragostea” ar fi putut fi cântată doar de botoșănenii prezenți la concert, atât de bine o cunoșteau.


Însă i-au lăsat și pe Dan Bittman et comp, pe care i-au și chemat la un bis, ”Cât de departe” fiind piesa de încheiere spectacolului.


Doar că show-ul nu s-a încheiat aici. A continuat afară, unde pe covorul roșu au defilat modele în rochii de mireasă cu pălării șic create de Carmen Isac. Totul pe covorul roșu și printre motociclete coborâte parcă dintr-un videoclip cu rockeri.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Poate cea mai emoționantă cerere în căsătorie de Ziua Femeii - VIDEO I-a dat inelul în aplauzele a aproape 200 de oameni
”Tenorii liberi”, stand-up comedy muzical la Filarmonică ”tamponat” de Cozmiță Lascarache care venise la o nuntă: Această fuziune între note și bancnote naște muzicaVIDEO & GALERIE FOTO

 

 

 

Pompierii și-au sărbătorit ziua în cadru inedit cu oficialități și public extrem de numeros – VIDEO & GALERIE FOTO
La 175 de ani de serviciu în slujba comunității, pompierii de pretutindeni sărbătoresc astăzi, 13 septembrie 2023.La Botoșani evenimentul din acest an a avut un aspect aparte.
Ideea ingenioasă a unui director de la Botoșani: I-a adus pe Mickey și Minnie să conducă elevii la clase – VIDEO&FOTO
O festivitate de deschidere de an școlar care a ieșit din tiparele obișnuite, din punctul de vedere al organizării acestor evenimente în anii care s-au scurs de la Revoluție.
Colegiul „Laurian”, deschidere de an școlar cu oficialități și un afacerist de succes: Nimic să nu ne umbrească chipul FOTO & VIDEO
Festivitatea la Colegiul Național „AT Laurian” a început puțin după ora 9:00, după formatul clasic.
Doi directori de spital și un stareț propuși cetățeni de onoare într-o comună de la capătul județului
Ceremonia de înmânare a diplomelor de cetățean de onoare are loc în aceste momente pe scena pe care este în plină desfășurare „Festivalul Omeniei”, aflat la ediția a XVI-a.
Pacienții botoșăneni pentru care NU există locuri în spitale și care plătesc cu VIAȚA
Numărul botoșănenilor care și-au pierdut viața pentru că nu a existat un pat liber într-un spital de specialitate nu este unul extrem de ridicat.Însă acești oameni ar fi avut probabil o șansă la viață dacă problema care persistă la nivel național de decenii întregi ar fi fost rezolvată de guvernanți.
Salariilor directorilor de școli ar putea crește, lider sindical de la Botoșani: Nu a fost stabilit un termen
Liderii sindicatelor din Educație au avut luni, 4 septembrie 2023, o întâlnire la Guvernul României.
ALERTĂ la Botoșani cu boala „copilăriei”: Părinții REFUZĂ vaccinarea, decizie luată de DSP cu „ecouri” de la minister
La nivelul județului Botoșani a fost declanșată o campanie de informare în rândul părinților pentru a fi convinși să-și vaccineze copiii.
Ultimele clipe ale Alexandrei pe patul de spital - MĂRTURIA tulburătoare a medicului care a încercat să o readucă în simțiri - VIDEO
La ora 7:05 Alexandra a trimis ultimul mesaj. Îi era adresat mamei sale căreia i-a spus: „nu am aer”. Aceste cuvinte au devenit simbolul suferinței unei mulțimi de oameni care au rezonat cu durerea familiei și s-au revoltat în fața unui sistem care, pe alocuri, suferă grav.
Copiii Alexandrei plimbați pe rând cu mașina prin oraș, pentru a putea adormi fără mama lor – VIDEO
Primele declarații familiei Alexandrei au fost făcute luni, 29 august 2029 când au avut loc audierile la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.
Avocata din Iași angajată de familia Alexandrei a făcut DEZVĂLUIRI după prima zi de audieri: Vor fi chemate multe persoane, inclusiv medici și asistenți
Audierile familiei care au avut loc în cursul zilei de marți, 29 august 2023, la 11 zile de la moartea Alexandrei au durat nu mai puțin de opt ore.
Medic cu funcție de conducere în USR Botoșani, demisie după politizarea tragediei Alexandrei
Este vicepreședinte demisionar în cadrul Filialei Uniunii Salvați România (USR) Botoșani.
Ministrul Familiei, vizită inopinată la Botoșani: Cel de la pază nu știa cine sunt / M-a pus să mă legitimezFOTO & VIDEO
Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a ajuns la Botoșani într-o vizită neanunțată.
Direcția de Sănătate Publică, ANCHETĂ cu privire la moartea Alexandrei: Pacienta „abandonată” șapte ore pe timpul nopții
Direcția de Sănătate Publică (DSP) a finalizat raportul preliminar privitor la decesul pacientei Alexandra Ivanov.
Alexandra plânsă de sute de oameni, sicriul ei purtat de preoții veniți să oficieze slujba de înmormântare – VIDEO & GALERIE FOTO
Au venit să fie alături de familia îngenuncheată de durere oameni care au cunoscut-o pe Alexandra Ivanov.Dar și alții care i-au aflat povestea tragică în ultimele zile și care au vrut să fie alături de îndoliați.
„Dreptate pentru Alexandra” REVOLTĂ cu sute de oameni în fața Maternității: Huiduieli, claxoane, bulevard blocat și multă suferință – FOTO &VIDEO
Momente dureroase au loc în această seară în fața Maternității Botoșanii. Oamenii sunt în continuare alături de familia Alexandrei.
Botoșănenii s-au lăsat purtați de ritmurile muzicii, acasă la Eminescu: Cristian Dumitrașcu, Țapinarii și Ada Milea au urcat pe scena de la Ipotești - GALERIE FOTO
O sâmbătă încărcată de cultură și frumos pentru cei peste o mie de botoșăneni prezenți la Festivalul Național de Muzică „Seri Melancolice”.
Seară magică în Centrul Istoric cu Richard Clayderman: Spectacol de clasă, ținute de gală, muzică excepțională și multă eleganță – VIDEO & FOTOGALERIE
A fost probabil una dintre serile care vor rămâne în memoria multora dintre cei care au trăit-o.Prezența marelui pianist Richard Clayderman la Botoșani a ridicat ștacheta așteptărilor publicului botoșănean dar în același timp a dus emoție și magie în Centrul Istoric al municipiului Botoșani.
Centrul Istoric s-a transformat peste noapte: Richard Clayderman a fost la scenă și s-a arătat încântat de Botoșani – VIDEO & GALERIE FOTO
Celebrul pianist francez a ajuns deja în Botoșani și a făcut o serie de repetiții cu artiștii din cadrul Filarmonicii de Stat George Enescu.
ASFALT turnat pe cel mai mare teren de fotbal cu suprafață artificială din municipiul Botoșani – FOTOGALERIE
Lucrările la Aventura Parc, complexul de agrement care se construiește pe versantul de la Pacea înaintează în ritm susținut.
Botoșănenii invitați la Festivalul „Seri Eminesciene”, un eveniment cu concursuri și concerte susținute de mari artiști ai României – VIDEO
Festivalul Național de Muzică „Seri Eminesciene” este organizat de Consiliul Județean prin Memorialul Ipotești – Centrul de Studii Mihai Eminescu.
Sondaj
La clasa copiilor dvs. s-au cerut bani pentru fondul clasei?
Declaraţia zilei
”Eu cred în continuare că putem ieși din subsol. De la locul 8 în jos clasamentul este strâns. Va fi un campionat echilibrat de la locul 8 în jos, vor fi rezultate strânse. Mai sunt destule etape și trebuie să luăm puncte, ...
answear.ro%20
flanco.ro/
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9707 lei
USD
Dolarul SUA
4.6638 lei
CHF
Francul elveţian
5.1566 lei
GBP
Lira sterlină
5.7329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1483 lei
XAU
Gramul de aur
288.5847 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2573 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2847 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9882 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4561 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2034 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6668 lei
Vremea
astăzi
Botosani
26.1 o C
Dorohoi
26.6 o C
Bucecea
25.6 o C
Darabani
23.5 o C
Saveni
24.3 o C
Ştefăneşti
21.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.