Știrea zilei
Președinte nou la FC Botoșani, reorganizare din temelii a clubului: Nu este un viitor așa de roz, dar nici nu-i catastrofalVIDEO

Schimbările profunde pe care Botoșăneanul le anunța la primul club de fotbal al județului s-au produs deja în mare parte. Cei patru acționari de la grupul ”Elsaco” au constituit o nouă companie, pe care se va transfera întreaga activitate din sezonul 2023-2024.

De pe ONG pe SA, cu aceeași companie în spate, dar cu alt președinte


S-a creat o societate în care deținătorii acțiunilor sunt: Valeriu Iftime, Ovidiu Jitaru, Doru Popa și Patrică Parfenov.


Administratorul firmei a fost numit Adi Ignat, actualul delegat al clubului.


Toți angajații din prezent ai clubului, inclusiv antrenorii și jucătorii, vor fi trecuți de pe actuala Asociația Fotbal Club Botoșani pe societatea nou înființată care se dorește a fi înscrisă la Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal pentru a înlocui actualul ONG.


Practic, Adi Ignat va fi noul președinte al clubului, iar Cătălin Anton va rămâne președintele asociației, care va fi folosită doar pentru obținerea finanțărilor de la Primăria Botoșani și organizarea unor acțiuni caritabile.


”Sper să ne putem înregistra ca SA. Se ocupă acum noul administrator, Adi Ignat, să înscrie echipa, să vadă toate documentele, după care vedem noi și ce facem cu acțiunile. Nu este un viitor așa de roz, dar nici nu-i catastrofal. Suntem tot ca până acum, deocamdată banii vin doar de la Elsaco, grosul banilor care vin la FC Botoșani, avem 2 milioane de euro de la Elsaco. Norocul nostru este că se schimbă multe conducte, multe stații de epurare, multe panouri fotovoltaice și avem bani, că acum patru ani nu putem să ținem nici dacă mă lega unul, că nu aveai cum. Trebuie să ai un buget care să respire cât de cât sănătos, adică nu ultimii bani pe care îi ai să îi dai la fotbal”,


Valeriu Iftime, președinte grupul ”Elsaco”.

 

adi ignat

*Adi Ignat, FOTO: Facebook.com/fcbotosani

 

Discuții cu Electroalfa


Compania pe care o conduce și-a dorit trecerea clubului de pe asociație pe o societate comercială pentru a putea coopta și alți acționari care să vină cu un aport financiar.  


”Nu se schimbă nimic radical, dacă vin niște acționari ar fi extraordinar. Pe de altă parte, avem posibilitatea cel puțin legală de a da niște acțiuni, până acum nu puteai să faci nimic”,


Valeriu Iftime, președinte grupul ”Elsaco”.


Deocamdată, grupul ”Electroalfa” condus de Gheorghe Ciubotaru a încheiat un contract de publicitate pentru anul 2023, pentru ca la finalul sezonului să fie demarate discuții privind cumpărarea de acțiuni.


”Dl Ciubotaru este un om extraordinar și am vorbit cu dlui și lucrurile sunt constructive, dar deocamdată nu am discutat concret, câți bani. Vom face un deficit pe care trebuie să îl asumăm”,


Valeriu Iftime, președinte grupul ”Elsaco”.

 

S-au răcit relațiile acționari – președinte de asociație


Relațiile dintre acționari și președintele asociației par să se fi deteriorat. După meciul cu FC U Craiova 1948, Valeriu Iftime a mărturisit că a trebuit să se implice personal în rezolvarea unor probleme interne pentru că ”președintele meu este nervos în perioada asta”.


Iar la meciul cu Universitatea Cluj, Cătălin Anton a stat în lojă alături de fiul său (foto sus), de asemenea angajat al clubului, în capătul tribunei oficialei, în timp ce Valeriu Iftime a vizionat partida ca de obicei, din loja „Elsaco” (foto jos).


Schimbările în cadrul clubului vor continua cu numirea unui nou director tehnic și a unui nou delegat, tot dintre actualii antrenori și jucători.

 

valeriu iftime locja

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Dan Șucu, atac dur FC Botoșani: Este un club vasal economic domnului Becali / REACȚIA lui Iftime
Iftime: Cumpăr FCSB-ul așa cum îl vinde dl Becali

 

”Un film așa, oarecum bășcălios, la adresa unui sfânt al Ardealului” - O premieră la Unirea cum n-a mai fost alta: Unii spectatori au părăsit sala, alții s-au enervat, regizorul luat la rost VIDEO & GALERIE FOTO
Câteva aplauze răzlețe, alte câteva zeci de secunde de tăcere, foarte puține felicitări și apoi un val de întrebări acuzatoare la adresa regizorului, venit în fața spectatorilor botoșăneni pentru a discuta pe seama filmului ”Arsenie. Viața de apoi”, a cărei proiecție specială a avut loc marți seară la Cinema Unirea.
Este OFICIAL! Daune de peste 7 milioane de euro solicitate de familie în cazul Alexandra
Solicitările de daune morale urmează a fi depuse de reprezentanții legali ai familiei Alexandrei Ivanov.
Alexandra ar fi împlinit 26 de ani! Comemorare la mormânt cu peste 100 de botoșăneni, slujbă oficiată de nouă preoți – VIDEO&FOTO
Alexandra Ivanov, născută pe data de 11 septembrie 1997.Decedată pe data de 18 august 2023, în Maternitatea Botoșani.
Povestea ”made in PNL” a numirii de către Doina Federovici a unui manager liberal: Să nu se facă de rușine, îi ajutăm și cu Monica Adăscăliței la Botoșani
Decizia președintelui social-democrat al Consiliului Județean Botoșani de a numi un manager liberal la conducerea celui mai mare spital a fost una surprinzătoare, cel puțin din punct de vedere politic.
An nou, probleme vechi: Zeci de școli din Botoșani tot FĂRĂ autorizație sanitară
Și în anul de învățământ care va începe luni vor exista școli din județul Botoșani care nu dețin autorizație sanitară de funcționare.
Momente emoționante: Prima generație de la ”Electro” s-a întâlnit după 45 de ani, alături de directorul care a înființat liceul – VIDEO&FOTO
Majoritatea foștilor elevi au împlinit de ceva vreme vârsta pensionării. Au făcut parte din prima generație a actualului Colegiu Tehnic ”Gheorghe Asachi”, fostul ”Liceu Electrocontact”.
Daune de peste 1 milion de euro pentru Alexandra: Să le luăm bunurile și casele / Viața nu poate costa trei paraleVIDEO
Specializată în dreptul asigurărilor, avocata din Iași care a preluat cazul Alexandrei Ivanov are deja două sentințe cu daune care depășesc pragul de 1 milion de euro. Se gândește ca și în acest proces nivelul daunelor ce vor fi solicitate să fie ridicat.
Președintele tinerilor liberali a plecat din partid la câteva luni după ce a fost ales. Cu tot cu soție... – GALERIE FOTO
La sfârșitul lunii iunie a anului trecut Andi Buchi (foto cu ochelari) a fost ales cu o largă majoritate președinte județean al Tineretului Național Liberal. La începutul lunii septembrie a acestui an, a fost anunțat oficial drept membru al Forței Dreptei, formațiune înființată de fostul președinte PNL, Ludovic Orban și condusă la Botoșani de un alt ex-liberal, Viorel Iliuță.
Se cere OFICIAL arestarea preventivă a unor angajați ai Maternității în dosarul decesului Alexandrei Ivanov: Pot în numele dreptății să fac aceste solicităriVIDEO
Ancheta în cazul morții Alexandrei Ivanov este încă în plină desfășurare și departe de a se finaliza. Se anunță un nou maraton de audieri programate cel mai probabil săptămâna viitoare, cu țintă către personalul medical.
Patronul din Suceava care era să ne lase fără depozit de deșeuri mai prosperă patru ani la Botoșani
În 2021 și 2022, depozitul a fost la un mic pas să rămână fără autorizație de mediu, din cauza unui management defectuos care a atras amenzi de la Garda de Mediu. Anul acesta, administratorul depozitului a primit „undă verde” pentru a se ocupa de depozit încă patru ani. Liberalii de la Județ nu au scos un sunet.
Percheziții la doctorițele Oprișanu și Pitrop, medicul de gardă în noaptea morții, audiere maraton la Parchetul din Suceava
Medicul Mariana Pitrop, care se afla de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov a încetat din viață la Maternitatea Botoșani fără ca timp de șapte ore să i se acorde vreun ajutor medical, a fost audiată timp de șase ore în cursul zilei de vineri.
PRIMELE declarații publice ale președintelui Colegiului Medicilor Botoșani, în cazul Alexandrei Ivanov – VIDEO
La nivelul Colegiului Medicilor Botoșani a fost declanșată o anchetă disciplinară privitoare la situația ivitată la Secția de Obstetrică și Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Mavromati în cazul „Alexandra Ivanov” unul cu un puternic impact mediatic și comunitar.
Drumuri distruse de coloane de tiruri cu cereale, șefii județului anunță controale surpriză, amenzile pot ajunge și la 5.000 de euro de șofer – VIDEO
Mai multe porțiuni de drumuri județene au fost afectate de coloanele de camioane încărcate cu cereale mai ales.Cea mai afectată este zona de nord a județului unde astfel de coloane ar fi mai frecvente.
VIDEO cu imaginile înfiorătoare de la Maternitate - PRIMELE măsuri luate de noul manager: Este într-adevăr o problemă
Moartea Alexandrei Ivanov a declanșat o serie de schimbări în sistemul medical botoșănean. Nereguli grave care înainte erau trecute cu vederea sunt acum reparate.
Încep audierile familiei la Poliție în cazul Alexandra, avocata din Iași: Vă rog să aveți încredere în funcționarea justiției!
Ancheta privitoare la decesul Alexandrei Ivanov a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. Procurorii i-au delegat pe polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean pentru audierea martorilor cu implicare directă.
Faimoasă în Moldova, supranumită și „avocata diavolului”, a preluat cazul Alexandra, se anunță proces de răsunet: Vom vorbi de daune uriașe / S-au rătăcit în sistemul medical astfel de psihopațiVIDEO
Gianina Vera Poroșnicu a acceptat să reprezinte familia Alexandrei Ivanov în toate etapele legale pe care le va urma dosarul care vizează moartea tinerei, de la faza de cercetare penală până la reprezentarea ca apărător legal, după ce va fi făcută trimiterea în judecată a autorilor, aceasta dacă în probatoriul administrat de anchetatori vor apărea și persoane cu calitatea de inculpați.
Șefii de la Consiliul Județean, deplasare de urgență în comuna fără apă de la Botoșani: SOLUȚIA găsită la Primărie – VIDEO& GALERIE FOTO
Conducerea Consiliului Județean a reacționat prompt la problemele pe care le întâmpină botoșănenii din comuna Blândești cu lipsa apei.Vicepreședinții instituției au preluat această misiune de a găsi o soluție de orice fel pentru rezolvarea acestei situații și pentru ca oamenii să nu mai sufere.
„Criminalii!” Durere și val de furie la protestul pentru moartea Alexandrei, s-a chemat paza la Maternitate, au fost și polițiști în civil – FOTO & VIDEO
Credincioasă, sensibilă, devotată și mamă iubitoare, așa este descrisă Alexandra de către apropiați și nu numai. Iar întreaga comunitate este alături în aceste zile de familia îndurerată.
România, pe primul loc în Europa centrală la olimpiada de informatică, elevii coordonați de un profesor din Botoșani: Este foarte important pentru noi ca țară
Locul 1 pe națiuni pentru România, la Olimpiada de Informatică a Țărilor din Europa Centrală 2023.Elevii români participanți au fost coordonați de un profesor din Botoșani care a avut calitatea de team-leader.
Primăria Botoșani construiește un bloc de locuințe într-o parcare dintr-un cartier al orașului – VIDEO
În noul imobil care urmează să fie construit în municipiul Botoșani, cu fonduri europene, ar urma să fie amenajate20 de garsoniere.
Luați-vă labele de pe club,sau nu aveți unde vă spălați banii, ăsta a lui Drăguțu, a ajuns și el mare fotbaliator, a terminat de cărat sfecla?, oare când a ajunge autoritățile
8 mai 2023, 12:32
L-ai dat afara pe Sfaiter si ai adus un terchea -berchea, iar acum suporti consecintele.
8 mai 2023, 10:11
Sondaj
La clasa copiilor dvs. s-au cerut bani pentru fondul clasei?
Declaraţia zilei
”Eu cred în continuare că putem ieși din subsol. De la locul 8 în jos clasamentul este strâns. Va fi un campionat echilibrat de la locul 8 în jos, vor fi rezultate strânse. Mai sunt destule etape și trebuie să luăm puncte, ...
answear.ro%20
flanco.ro/
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9707 lei
USD
Dolarul SUA
4.6638 lei
CHF
Francul elveţian
5.1566 lei
GBP
Lira sterlină
5.7329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1483 lei
XAU
Gramul de aur
288.5847 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2573 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2847 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9882 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4561 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2034 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6668 lei
Vremea
astăzi
Botosani
25.3 o C
Dorohoi
22.4 o C
Bucecea
23.8 o C
Darabani
21.8 o C
Saveni
22.7 o C
Ştefăneşti
17.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.