Trebuie interzisă în România circulația automobilelor cu volan pe dreapta?
Nu știu / nu mă interesează
2.64%
Nu
11.89%
Da
85.46%
Când un prost nu știe legislația rutieră și rolul volanului la un AUTOVEHICUL este și tâmpit.Dacă ai volanul pe partea dreapta și circuli tot pe dreapta CUM MAI VEZI OAIE AUTOVEHICULEKE CARE VIN DIN SENS INVERS CA SA POTI DEPASI .
29 septembrie 2022, 07:57
O prostituată cuprinsă de remuşcări se duce la biserică şi se destăinuie preotului, acesta îi citeşte o rugăciune şi la final îi spune prostituatei: Mergi cu Domnul, aceasta se întoarce şi vede mai mulţi bărbaţi în biserică, se întoarce înapoi şi-l întreabă pe preot: Cu care părinte? Gabi are dreptate, cum poţi depăşi dacă tu stai pe scaunul din dreapta, cum poţi vedea dacă din faţă vine o altă maşină, în rest e în regulă.
17 septembrie 2019, 09:48
Domnule Gabi, am uitat să-ți spun câteva cuvinte de final foarte importante (ca sfat) pentru viitorul tău.Fiecare om când se naște, Dumnezeu îi trimite un înger care stă tot timpul pe umărul lui șii călăuzește viața și destinul, deci domnule Gabi în mașină nu vei fi niciodată singur atât timp cât ești un bun creștin și nu folosești un vocabular vulgar indiferent cui te adresezi.Intră pe internet caută și citește povestea unei mame ce și-a pierdut cei doi copii pe care îi avea. Întâmplarea sună astfel (redau cu cuvintele mele ceea ce am citit): 4 tineri (2 băieți și 2 fete) dintr-un stat american pleacă în excursie. Mașina este plină cu bagaje. Mama unora dintre copii le aduce un cofraj cu ouă. Aceștia îți iau rămas bun iar mama le urează "merge-ți cu Domnul". Unul dintre copii îi răspunde: "unde să-l mai punem, doar în portbagaj". După câțiva km mașina se izbește într-un copac, se face bucăți și toți cei 4 copii mor. Întreg a rămas doar portbagajul. În el se afla cofrajul cu toate ouăle întregi. Acolo în portbagaj se afla Domnul. Poliția nu a găsit niciodată explicația acestei întâmplări. Caută, citește și învață, ia permisul pe merit și știința sau instinctul îți va spune cum să faci depășirea. O seară bună.
16 septembrie 2019, 21:58
Spre stânga sau spre dreapta ? Dacă vrei să depășești mașina din față, ca la toate mașinile indiferent unde are volanul, rotești volanul spre stânga iar pentru cel din spate / față semnalizezi.Cel din spate nu are decât să respecte distanța legală pentru a evita un accident. Dar după cum te-ai aruncat cu întrebarea, se pare că ție îți place să stai cu capul în "spatele" celui din față.
16 septembrie 2019, 21:07
Gabi, de curiozitate, în primul rând pe cine faci prostan și în al doilea, dacă tu ești stângaci statul Român nu ar trebui să te primească la școală pentru că tu scrii cu mâna stângă ? Sau ce să mai spunem de cei ce sunt capabili să scrie de la dreapta spre stânga. Dar dacă tu ești mort de beat sau drogat (gen Iorgulescu), cum faci depășirea cu mașina ta cu volan pe stânga având ochii încețoșați și mintea tulbure ?
16 septembrie 2019, 20:12
Prostane ! Cum faci depasirea daca esti singur in masina ???
16 septembrie 2019, 11:28
Este o aberație interzicerea circulației automobilelor cu volanul pe dreapta.Ce contează dacă volanul este pe stânga, dreapta sau pe mijloc atât timp cât conducătorul auto respectă regulile de circulație.La art. 14 din Convenția Europeană a Derepturilor Omului se specifică: "Exercitarea drepturilor şi libertăţilor recunoscute de prezenta Convenţie trebuie să fie asigurată fără nicio deosebire bazată, în special, pe sex, rasă, culoare, limbă, religie, opinii politice sau oricealte opinii, origine naţională sau socială, apartenenţă la o minoritatenaţională, avere, naştere sau orice altă situaţie".Atenție: sau orice altă situație. Atât timp cât aceste automobile sunt bunuri de larg consum pentru întreaga populație a globului și care își permite achiziționarea acestuia, nu văd motivul pentru care în România s-ar interzice acest lucru (cumpărare / circulație).Dacă este cazul, modificăm legea și introducem o mică testare pe traseu a celor ce doresc o astfel de mașină dar, nu-i pot interzice cumpărarea / circulația cu ea.Nu automobilul este de vină în 90-95% din cazurile cu accidente ci cel ce îl conduce.Este ca și cum am interzice păsărilor călătoare să nu vină primăvara pe teritoriul României dacă au aripa, piciorul sau ochiul drept bolnav.Cu tot respectul, căutați subiecte cu adevărat interesante pentru cetățenii botoșăneni.
15 septembrie 2019, 21:26
Sondaj
La clasa copiilor dvs. s-au cerut bani pentru fondul clasei?
Declaraţia zilei
„Eram cu inima îndoită după 40 de ani dacă să mă retrag, să îmi văd pensie, dar am zis să mai rămân un an. Nu pentru cumul am rămas, deci nu mă interesează latura financiară”,Eugen Mateciuc, director APM Botoș ...
answear.ro%20
flanco.ro/
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9675 lei
USD
Dolarul SUA
4.6709 lei
CHF
Francul elveţian
5.1538 lei
GBP
Lira sterlină
5.7134 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1507 lei
XAU
Gramul de aur
289.1272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2571 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2837 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0071 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4698 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2037 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6663 lei
Vremea
astăzi
Botosani
21.6 o C
Dorohoi
18.0 o C
Bucecea
19.8 o C
Darabani
17.3 o C
Saveni
18.2 o C
Ştefăneşti
20.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.