Votați la referendumul din 6 și 7 octombrie 2018?
Încă nu m-am decis
4.03%
Nu
53.6%
Da
42.36%
Referendum pentru sifonat bani,se apropie alegerile locale!
7 octombrie 2018, 17:40
Voi, Homalailor, care bagatelizati Referendum... de ce mergeti cu totii la vot? Ati umplut facebook- ul cu mesaje descurajatoare, in limbajul specific si caracterului vostru josnic.
7 octombrie 2018, 03:01
În constituție scrie că dreptul la liberă asociere este garantat, rezultatul? Suntem asociați cu forța în niște gulaguri pe cartier numite "asociații de proprietari" conduse de niște indivizi care s-au auto-ales. În constituție scrie că dreptul la proprietate este garantat, aceeași indivizi auto-aleși au dreptul să-ţi ia proprietatea pentru care ai plătit 180.000 lei, aproape o viaţă, pentru o datorie de 50 lei plata restantă la "asociația de proprietari". În constituție scrie că statul este obligat să asigure un trai "decent" tuturor cetățenilor ţării. Rezultatul? 140 lei ajutor social celui necăjit fără putere de a munci, pensii speciale, tot felul de bonusuri şi salarii speciale de mii de euro, hoților. Aşa constituție mai zic şi eu. Atunci la ce mai e necesar acest referendum? Pentru bunăstarea hoților!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 octombrie 2018, 15:36
Acest Referendum nu este nici politic, nici religios. Este un Referendum pentru un mers normal al societatii, dupa porunca Lui Dumnezeu: "Cresteti si va inmultiti!" Mergem la vot sa spunem DA anti-desfrau, anti-faradelegilor, ant-isfidarii, anti- mascarelilor in spatiul public, imoralitatii, ascultarii de Dumnezeu. Acest DA este unul pentru bun simt si o datorie!
5 octombrie 2018, 05:05
Răspuns pentru Costel: In România nu mai există Codul familiei. Intâi citește, informează-te și dupa aceea poți să-și dai cu părerea în presă. Vechiul Cod al Familiei a devenit un capitol din Codul Civil modernizat de Parlament. Intre textul din Constituție și cel din Codul Civil există o discrepanță, motiv pentru care Codul poate fi declarat neconstituțional în orice moment( pentru că în Constituție scrie altfel). Acesta-i chichirezul pentru care se propune amendarea Constituției. Ce treabă are Dragnea cu inițiativa cetățenească din anul 2017?? Adevărații inițiatori : ONG-ul( nu știu exact denumirea) și Biserica Ortodoxă Română.Că partidele fac circ pe tema referendumului nu ar trebui să ne intereseze. Eu nici nu le mai bag în seamă.
4 octombrie 2018, 19:48
Cine are mintea sa creada ca e referendumul lui Dragnea si ca Dragnea vrea sa schimbe legile cum vrea el cu ajutorul referendumului, dupa parerea mea nu mai are drept de vot :)) Sa fii atat de prost si sa crezi asa ceva e strigator la cer. Referendumul este al oamenilor. Cat despre codul civil, se poate schimba imediat fara consultanta poporului roman, de aia este nevoie definirea clara in constitutie.
4 octombrie 2018, 18:15
Scrie clar în Monitorul Oficial că se votează pentru definirea clară a căsătoriei în Constituție :Varianta veche:"Familia se intemeiaza pe căsătoria liber consimțită "intre soți" pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatoririle părinților de a asigura creșterea , educația și instruirea copiilor."Varianta noua:"Familia se intemeiaza pe căsătoria liber consimțită intre: "un bărbat și o femeie",pe egalitatea acestora și pe dreptul si îndatoririle părinților de a asigura creșterea,educația și instruirea copiilor."De ce duceți lumea în eroare că declarăm război nato sau că votam altceva când e publicat clar în Monitorul Oficial ce anume se votează!Sa votam Da pentru familie!
3 octombrie 2018, 20:40
In Codul familiei,in Codul civil si in tratatele semnate cu UE,familia este definita ca uniunea intre un barbat si o femeie ! De ce mai este nevoie de referendum,daca legile speciale definesc familia ??? Intrebarea de pe buletin este pusa cu reacredinta si nu stii ce votezi ! Esti intrebat daca votezi legea propusa de Parlament ! Ce spune legea ??? S-ar putea ca legea sa propuna AMNISTIA PENTRU DL.Dragnea !!! S-ar putea ca legea sa propuna sa ne varuim casele in rosu ! S-ar putea ca legea sa propuna sa declaram razboi NATO !! Sa votez despre ceva ce nu cunosc?? Mai bine nu votez !
2 octombrie 2018, 10:45
Sondaj
La clasa copiilor dvs. s-au cerut bani pentru fondul clasei?
Declaraţia zilei
„Eram cu inima îndoită după 40 de ani dacă să mă retrag, să îmi văd pensie, dar am zis să mai rămân un an. Nu pentru cumul am rămas, deci nu mă interesează latura financiară”,Eugen Mateciuc, director APM Botoș ...
answear.ro%20
flanco.ro/
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9675 lei
USD
Dolarul SUA
4.6709 lei
CHF
Francul elveţian
5.1538 lei
GBP
Lira sterlină
5.7134 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1507 lei
XAU
Gramul de aur
289.1272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2571 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2837 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0071 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4698 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2037 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6663 lei
Vremea
astăzi
Botosani
21.6 o C
Dorohoi
18.0 o C
Bucecea
19.8 o C
Darabani
17.3 o C
Saveni
18.2 o C
Ştefăneşti
20.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.