Interviuri
La 39 de ani, al doilea om din Nova Apaserv! INTERVIU Alin Cirimpei, noul director adjunct de la „Apă” : Este alegerea fiecăruia dacă să fie membru sau nu VIDEO

Așa cum Botoșăneanul a anunțat în exclusivitate, noul director al SC Nova Apaserv SA este Alin Cirimpei, un tânăr în vârstă de 39 de ani care vine din domeniul privat, unde a lucrat la o firma de telefonie și la o alta de instalații, pe posturi de conducere.

Șef numit pe patru luni

 

Este deocamdată cu titlu de interimar pentru o perioadă de patru luni, fiind numit prin decizie a Consiliului de Administrație în data de 14 februarie 2023, până la organizarea unui concurs.

 

Alin Cirimpei conduce departamentul producție și facilități, o nouă structură care are în subordine serviciul de producție, centrul de facilități operaționale, biroul de reglementări autorități, sectorul auto și compartimentul mecano-energetic.

 

Are în subordine aproximativ 80 de angajați.

 

Noul șef de la „Apă” nu știe dacă se va înscrie la concurs.

 

„E devreme să zic. Să vedem ce avem de lucru din poziția de director general adjunct, să vedem proiectele pe care le avem în lucru, pentru că sunt foarte multe proiecte viabile și avem foarte mulți colegi care își dau interesul și aduc valoare companiei, să-i punem în valoare. Și, mai departe vedem. Nu vă pot spune astăzi, dacă îmi lăsați câteva zile, după o analiză completă”.

 

 

S-a ”implicat activ” și a ajuns rapid director

 

De la preluarea funcției de conducere, Alin Cirimpei susține că a demarat o analiză amănunțită a departamentelor pe care le are în subordine.

 

„Am început cu fiecare dintre ei să am câte o discuție cu fiecare în parte, pe fiecare departament, să vedem care sunt proiectele care sunt în lucru în momentul de față și pe care trebuie să le finalizăm”.

 

Reporter: Cum ați ajuns aici? În primă fază, în structura companiei și apoi pe funcția de conducere?

 

„A fost organizat un concurs în luna noiembrie la care mi-am depus candidatura și pe care l-am trecut”.

 

Reporter: Și ulterior, a discutat cineva cu dvs. pentru numirea pe postul de conducere? Totuși este a doua funcție de conducere din companie...

 

„Să spunem că în această perioadă m-am implicat activ în tot ce ține deciziile care țin de departamentul meu și m-am consultat cu toți colegii, din punctul acesta de vedere”.

 

Care partid?

 

Reporter: Factorul politic a avut vreo implicare în accederea dvs.?

 

„Nu cred să fi avut vreo implicare factorul politic”.

 

Reporter: Dar sunteți membru al vreunei formațiuni politice?

 

”Da, sunt membru, este alegerea fiecăruia dacă să fie membru sau nu într-o formațiune politică”.

 

Cât despre structurile pe care le are în subordine, noul director adjunct susține că are deja o serie de idei pentru îmbunătățirea activității companiei, inclusiv prin creșterea productivității.

 

„Din punct de vedere operațional sunt lucruri care funcționează și lucruri care pot fi îmbunătățite. Să spunem că în ultimele luni producția a suferit câteva creșteri, din punct de vedere procentual. De exemplu, dacă luăm luna ianuarie 2023 față de ianuarie 2022 am crescut undeva cu 8%. Ceea ce este bine. Putem crește din punctul acesta de vedere. Clar, vor crește și încasările în urma producției pe care noi o avem. Un alt factor important îl reprezintă preluările pe care noi le avem de făcut anul acesta. Preluările de primării, acolo unde au fost făcute investiții la rețeaua de apă și ne propunem să le preluăm. Ceea ce înseamnă mulți abonați în plus, dar și o creștere de venituri, clar, pe lângă o creștere de responsabilități pe care o să le aibă Nova Apaserv pe zona respectivă”.

 

Ce alte planuri de viitor din postura de director adjunct are Alin Cirimpei, inclusiv pe partea creștere a veniturilor și recuperare a debitelor de la populație, puteți afla în materialul video de mai jos.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Șefa județului și plecarea din oraș a directorului pe care l-a susținut: Oamenii cu forța nu pot fi ținuți – CÂND a venit să-i dea vestea
Hoții de apă ajutați de salariați din companie, unii dați afară, alții au plecat singuri: Nu se pot întâmpla lucruri fără un sprijin din interiorVIDEO

 

Viața fericită a medicului Gheorghe Avram povestită de el însuși: Nu pot să evaluez eu cât rău, cât bine a făcut României Silviu Brucan
Gheorghe Avram a avut curajul destăinuirii. Vorbește fără patimă. Uneori fără falsă modestie, alteori cu necesare justificări.
FLASH INTERVIU Svetlana Bivol, managerul Filarmonicii Chișinău: Botoșaniul este un oraș de suflet și de atmosferă. Întotdeauna mă simt aici ca în sânul unei familiiVIDEO
Anul trecut, la două luni după învestirea în funcția de manager al Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani, Mirel Manea s-a deplasat la Chișinău unde a perfectat un acord cu Svetlana Bivol, directoarea Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici” din Republica Moldova.
Regizorul Emanuel Pârvu aduce ”Marocco” la Botoșani: ”Este un film care sper să ridice niște întrebări” FOTO&VIDEO
Joi, 27 aprilie, de la ora 19.00, cinefilii botoșăneni vor avea parte de o nouă proiecție specială.
20 de întrebări cu o scriitoare din Botoșani:  Este foarte greu să trăiești din scris
Interviul a fost realizat de către jurnalistul Sibiana Mirela Antoche în cadrul unui proiect intitulat „Să ne cunoaștem scriitorii”. 
Pavel Bartoș la Botoșani: Ramon a activat un public care de 10-15 ani nu a mai fost la film / Jesus del Cerro a spus: ”O facem pentru Bogdan!”
Cum a reușit ”Ramon” să umple sălile de cinema în toată România și să vândă toate biletele în doar trei zile la Botoșani? 
Bogdan Horga, înainte de premiera filmului ”Ramon” la Botoșani: În Pavel Bartoș am descoperit un om extraordinar / Eu joc acolo cu două premii GopoFOTO&VIDEO
Pe 8 martie, la ora 18.00, la Botoșani are loc cel mai așteptat eveniment al acestui început de an: primul covor roșu la Cinematograful Unirea. 
INTERVIU Ivana Znacom, tânăra make-up artist originară din Botoșani care colaborează cu televiziuni, producători de filme și fotomodele: Poți crea orice prin machiaj GALERIE FOTO
(P) A început cu un curs de machiaj și pe parcurs și-a descoperit o veritabilă pasiune căreia i-a acordat tot mai mult timp și pe care a transformat-o într-o meserie. Despre începuturile Ivanei Znacom în lumea machiajului, despre realizările din ultimul an, tendințe și planuri, puteți citi în interviul de mai jos.
Ana Maria Micu, artista care creează în Botoșani și expune la Taipei și New York: Pictura nu este o imagine pusă în ramă, agățată ca să nu stea peretele gol!GALERIE FOTO
Aproape necunoscută în Botoşani, expune în galerii din toată lumea, de la Taipei la Beijing, de la Moscova la Bucureşti, dar și la New York, Rotterdam, Haga, Amsterdam, Edinburgh sau Viena.
Doctorița din Botoșani care cântă la pian și pictează: Îmi găsesc echilibrul emoțional / Am iubit foarte mult medicina de familie și lumea satului - GALERIE FOTO
După ce a terminat Medicina, a plecat să profeseze într-un sat, la zeci de kilometri de casă. Asta nu a oprit-o să deschidă un nou capitol în viața ei: pictura. Pentru medicul din Botoșani, echilibrul vieții s-a construit prin artă, fie că a fost muzica, fie că a fost pictura. Tablourile ei se află astăzi pe simeze, dar doctorița spune că asta nu îi conferă niciun statut, nu îi adaugă niciun orgoliu de artist.
Gheorghe Iavorenciuc: ”Necuprinsul înțelepciunii lui Constantin Dracsin este că noi toți în el ne aflăm și din el ne tragem” – FOTO&VIDEO
În urmă cu 24 de ani, pe 7 ianuarie, se stingea din viață Constantin Dracsin. ”Poate nu m-ați dorit, și totuși fără mine nu mai ajungeați buni”, sunt cuvintele testamentare ale poetului fără aripi, omul care și-a construit propriul destin scrijelind hârtia cu creionul între dinți.
Fenomen, geniu sau ”copil normal”? El este Rareș, cel mai aplaudat botoșănean de Ziua României: ”Este atât de bucuros să ducă numele orașului și al lui Eminescu mai departe!” - FOTO&VIDEO
Cum devine ”geniu” un copil de 7 ani, din Botoșani, care îl iubește pe Eminescu? Unde începe celebritatea și, mai ales, cine o validează într-o societate în care social-media creează eroi de o clipă?
Protosinghel Siluan Antoci: Am fost martor la ultima vizită a Părintelui Cleopa în locurile natale / Cu atâta drag povestea despre Botoșani!
Pentru România, Botoșani înseamnă în primul rând Eminescu, Enescu, Iorga, Luchian. Însă mai există un tezaur duhovnicesc unic în spațiul românesc, și este de ajuns să amintim câteva nume: Sfântul Onufrie, Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, părinții Ilie Cleopa, Paisie Olaru, Dionisie Ignat de la Colciu, Patriarhul Teoctist, dar și Avva Iulian Lazăr, trăitor astăzi în Muntele Athos...   
Radu Romaniuc, scenaristul filmului ”Oameni de treabă”: Iubesc necondiționat și irațional Botoșaniul, Flămânziul și tot ce e între ele și în jur FOTO&VIDEO
Înainte de premiera filmului ”Oameni de treabă”, Botoșăneanul.ro vă oferă un interviu cu actorul și scenaristul Radu Romaniuc. Despre film, teatru, actorie și câte puțin despre Botoșaniul adolescenței, pentru a ajunge la povestea pe care a scris-o și care, în final, l-a adus din nou acasă.
Campionul din clasamentul mondial WKF care face zilnic 150 de km pentru a le preda elevilor de pe malul Prutului - GALERIE FOTO
Pe 15 octombrie împlineşte 24 de ani. Este campion la karate şi profesor. În Turcia, Italia, Croația Spania, Cipru, Austria sau Canada luptă pentru România. La Botoşani duce altă luptă: în fiecare zi străbate 150 de km până la graniță, pentru a le preda elevilor de pe malul Prutului.
Daniela Bejinariu: Sunt binecuvântată să fi reușit să văd țesătura propriei vieți și să îmi înțeleg, în sfârșit, misiunea!
Daniela Bejinariu crede în Cuvânt ca poezie și rugăciune. O delicatețe sufletească dublată de un șuvoi de gânduri preumblate prin săli de tribunal, pe scene de folk sau în cenacluri literare. A ales Poezia, dar crede în forța lor, a tinerilor, de a schimba un sistem care, acum, ”fără scrupule ia puștoaice fascinate de instituțiile juridice și le mestecă și le scuipă când s-a stricat toată bucuria în ele”.
Angelo Segall: În Botoșani sunt clădiri cu arhitecturi de invidiat / Teatrul e legat de istoria orașului, mândria populației
S-a născut în Botoșani, oraș pe care l-a părăsit în urmă cu multe decenii, stabilindu-se în Canada. A rămas, însă, fidel amintirilor. Amintiri despre locuri, oameni, întâmplări care acum au ajuns în paginile unei cărți.
Nepoata lui George Enescu, mărturisiri emoționante despre fratele și fiica marelui muzician: George compusese prima Rapsodie înainte să se nască tata
Geniile au purtat dintotdeauna pe umeri poveri care în timp au devenit legende. Iubiri neîmplinite, fugare răscoliri ale destinului, frământări artistice care trec de limita normalului omenesc. George Enescu nu a făcut excepție. Cu toate acestea, geniul botoșănean a reușit până la final să păstreze nu doar în aparență un caracter integru, o fidelitate tulburătoare față de neamul şi de familia sa, un respect neștirbit pentru omul simplu.
Ștefan Teișanu: Nu ajungi ușor și nici des la Darabani / Cu cât mai imposibil, cu atât mai dătător de energie și de speranță totul
În fiecare sfârșit de vară urci către Nord. Un spațiu până în urmă cu niște ani aproape fără nume, fără identitate, fără speranță. A urca în Nord a devenit, astăzi, o călătorie către cunoscut. De la un an la altul mai cunoscut! De nouă ani, Darabaniul își dezvăluie comorile istorice, culturale, turistice, chiar și economice sau sociale. Pentru că Nordul începe să se dezvolte, să nu se mai rușineze de ale sale, dar mai ales învață Nordul să primească oaspeți.
Dan Sociu: În momentele cele mai dure pe care le-am trăit, acelea de durere fizică extremă, era un punct în care eram salvat
Este unul dintre cei mai cunoscuţi poeţi ai generaţiei douămiiste, dar şi un jurnalist de atitudine, fiind deseori implicat în activismul ecologist. 
POVESTEA tânărului din Botoșani care aduce pe Pietonalul Unirii un festival culinar cum n-a mai fost: Pături pe iarbă, hamace între copaci, concerte stradale și... chef Foa – VIDEO & GALERIE FOTO
Botoșaniul și botoșănenii au rămas de prea mult timp captivi în seria festivalurilor care presupun mici și bere la pahar, într-un decor de terase învăluite în fumul grătarelor.Orașele mari se bucură de aproape 10 ani de evenimente stradale cu muzică de calitate și incursiuni culinare în jurul lumii.
39+ 39= gauri Botoșani apa gaura serv,asta experiență!!!
21 februarie 2023, 20:01
Și uite așa o barbă avea!!!
21 februarie 2023, 19:57
Nova Apaserv = PSDStrazile din municipiu = PSD
21 februarie 2023, 17:55
Minunea cu Doru de la Vâlcea nu s-a mai întâmplat pentru ca a eșuat si a fugit.Sa vedem minunea și cu directorul cu o vasta experienta în vânzarea telefoanelor. Nici nu am știut ca în BT sunt asa de mulți directori de telefoane mobile.
21 februarie 2023, 17:30
Ziua știe că nasul crește cu fiecare minciună?!
21 februarie 2023, 16:42
Este omul lui Deleanu de la AQUA. Sa vezi de acum combinatii intre cei doi .
21 februarie 2023, 11:22
Cirimpei nu a ocupat niciodată un post de conducere pe unde a lucrat, a fost un simplu agent de vânzări, dar în mintea lui și a celor care l-au propulsat agentul de vânzări reprezintă o funcție de conducere. De altfel, mă întreb care sunt studiile superioare în care este licențiat pentru a fi numit numărul 2 în cadrul operatorului de apă (gurile rele spun că nu prea are, dar îmi închipui că blonda PSD-istă de la personal s-a aplecat cu atenție asupra acestui aspect - aloooo DNA dormiți???).
21 februarie 2023, 10:34
Poate astupă și găurile din oraș! Așa din greșeală!
21 februarie 2023, 09:07
Din întâmplare este membru PSD, tot din întâmplare consiliul judeţean în subordinea căruia se afla Nova Apaserv este condusă de pesedista Doina Fedorovici, tot din întâplare se vehiculează peste tot cum se fac angajările la instituţiile din subirdinea CJ. Tot din întâmplare Cirimpei este şi ipocrit.
21 februarie 2023, 08:42
Sondaj
Sunt întemeiate grevele declanșate în noiembrie de salariații mai multor instituții din Botoșani?
Declaraţia zilei
„De la preluarea mandatului, am pus accent pe colectarea datelor de contact de la consumatori, în vederea corespondării cu aceștia, prin diverse metode, e-mail, mesaje, conturi în aplicație. Am reușit să strângem până în ...
answear.ro%20
inpuff.ro
Curs valutar
29 noiembrie 2023
EUR
Euro
4.9726 lei
USD
Dolarul SUA
4.5313 lei
CHF
Francul elveţian
5.1634 lei
GBP
Lira sterlină
5.7463 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.0662 lei
XAU
Gramul de aur
296.8710 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2543 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3150 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0003 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3338 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2047 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6669 lei
Vremea
astăzi
Botosani
2.4 o C
Dorohoi
3.4 o C
Bucecea
2.5 o C
Darabani
1.8 o C
Saveni
2.7 o C
Ştefăneşti
7.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.