Blog
Numai la noi...
botosaneanul sigla vertical Numai la noi, când vine Turul Ciclist al României, poliţiştii puşi să asigure securitatea şi traseul cicliştilor buşesc cu maşina un ciclist. A doua zi sportivul plin de răni şi pansament încearcă să continue cursa, dar este nevoit să abandoneze. Vinovat? Chiar el.
Numai la noi, când vine echipa naţională de rugby a României să evolueze într-un meci oficial, câştigă pe teren, dar mănâncă bătaie la discotecă. Rugby-iştii nu au mai avut vreun conflict de asemenea manieră printr-un club din ţară, dar vinovaţi sunt ei: ba s-au dat la fete, ba dansau nu ştiu cum, ba se spărgeau în figuri, aşa că li s-a spart lor faţa. Au trecut aproape trei ani, au mai avut o mulţime de meciuri, dar nici unul nu l-au mai jucat la Botoşani.
Numai la noi când se deschide mall-ul oamenii năvălesc ca hunii, calcă canapelele în picioare, se urcă pe bar, se joacă de-a plimbatul cu liftul şi se ajunge astfel ca, numai la noi, mall-ul să se închidă pe motiv de supraaglomerare.
Numai la noi romii nemulţumiţi de nu ştiu ce chestii vor să iasă în stradă, dar îşi amână protestul fiindcă e frig.
Numai la noi un fost viceprimar nu plăteşte apa vreo patru ani, iar altul, care îi ia locul, n-o plăteşte nici el. Unul îl scoate la înaintare pe tat’su, ălălalt pe nevastă’sa, că aşa-s ei bărbaţi adevăraţi.
Numai la noi tatăl preşedintelui Consiliului Judeţean ia la bătaie jurnaliştii străini care se află pe un drum public.
Numai la noi şeful CJ o taie săptămână de săptămâna cu nevasta deputat la Bucureşti.
Numai noi avem un primar de municipiu reşedinţă care face naveta la Iaşi fiindcă e primul edil şef de Botoşani cu nevastă la Iaşi.
Numai la noi dacă îi iei pe primar şi pe preşedintele CJ împreună fac de un şef de instituţie care chiar locuieşte în Botoşani.
Numai la noi primarii sunt şefi la PDL, iar consoartele lidere la PNL.
Numai la noi noua inspectoare generală o dă afară din clădire pe fosta şefă a educaţiei.
Numai la noi, când Boc vine ca la Botoşani ca prim-ministru, prefecturiştii îi înalţă scaunul.
Numai la noi ieşi deputat pe Colegiul Botoşani, iar la două luni după, probabil în semn de mulţumire adusă oamenilor care te-au votat, anunţi că susţii la preşedinţia partidului pe deputatul de pe Colegiul... Dorohoi.
Numai noi, botoşănenii, putem fi în stare să fim conduşi de un liberal cu domiciliul la Suliţa şi un PSD-ist care o face pe-a dorohoianul, dar locuieşte în Bucureşti.
Şi toate astea pentru că numai la noi se găsesc oameni capabili să accepte şi să înghită asemenea enormităţi.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
CITEŞTE ŞI:
Nu-i nici o curvă, doar îşi face meseria

Urmărește-ne și pe Google News

Cât de onorabil mai este cetățeanul nostru de onoare?
Ce este mai onorabil?
Un târg al bătrânelor sărmane și al copiilor amărâți alergați prin păduri... pe când?!
Azi pe adresa redacției am primit un nou comunicat. Cu șefi de instituții care se încăpățânează în ideea târgului de produse agroalimentare în Piața Revoluției, prin ocuparea integrală a parcării. S-a găsit un nou prilej de „sărbătoare”. Și din nou, se face o deschidere oficială (?!). A câta oare, anul acesta?
Când donațiile ating limita ridicolului
Ajung la redacție după activitatea matinală de teren, în căsuța electronică de la una dintre paginile de socializare mă așteaptă un mesaj. De un la cont anonim ce nu poate fi asociat unei persoane vii și reale. Cu o rugăminte nobilă de altfel, așa se face că răspund, pentru că în general mesajele la adresa jurnaliștilor sunt injurioase.  
Rockerul care ne conduce a vrut să ne trimită la Monte Carlo, dar am ajuns la Jupiter
În programul de guvernare, în oferta electorală, oamenii aceștia spun niște lucruri, iar când ajung la guvernare fac cu totul altceva decât au promis.
Prima zi de școală cu tupeu se sărbătorește
Am scris astăzi despre banii aruncați pe fereastră de Consiliul Județean pentru laptopurile aleșilor. S-au cheltuit vreo 30.000 de euro pentru ca doar un singur ales să folosească acel computer primit de la CJ.
Ziua în care am devenit milionar
Prin 2009, când discutam cu un vechi prieten despre lansarea ziarului Botoșăneanul, m-a întrebat ”ce obiectiv aveți tu și Gaby cu ziarul ăsta?”. I-am răspuns pe nerăsuflate: ”un milion de cititori pe lună”.
Trăiască Poșta Română! Aventura „vieții” pentru o banală tavă din silicon
Recunosc, sunt o campioană a cumpărăturilor online și am depășit de mult bariera neîncrederii în produsele care arată extraordinar în magazinul virtual și dezamăgitor în pachetul livrat la ușă de curier. Bine, am avut și experiențe nefericite pe care mi le-am asumat, după care mi-am promis continuu că voi înceta să comand online, fără a mă ține de cuvânt de fapt. Însă au fost și comenzi mulțumitoare, în număr mai mare decât cele negative.
Un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. (Cât) Mai stăm?
Ieri s-a împlinim exact un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. După 12 luni ni se cere același lucru...
FC Botoșani, clienta nou promovatelor: Amenințări, geamuri sparte, campanie electorală, multe înjurături și puțin fotbal
De vreo cinci luni nu am mai câștigat un meci acasă. Am pierdut pe Municipal inclusiv cu nou promovatele UTA și FC Argeș.
Când te apucă greața de propria meserie
”Spre deosebire de alții eu am o meserie” este placa pe care am auzit-o de sute și sute de ori din partea unor parlamentari, prefecți, președinți și vicepreședinți de Consiliu Județean, primari și viceprimari. Este răspunsul standard pe care îl dau atunci când sunt întrebați: ”ce o să faceți dacă nu obțineți un nou mandat?”.
Nu v-ați mirat când 22.000 de botoșăneni au votat un ”senzațional” care le-a promis câte 20.000 de euro la fiecare și vă mirați acum?
Pentru cei care încă se mai miră de votul botoșănenilor...
Covid, partenerul meu de viață din ultimele două săptămâni
Primul contact
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Oare de ce suntem asa prosti sa induram toate marlaniile astea? Ce ? Daca a fost ales pe 4 ani, nu poate sa ne lase si sa se duca.......mult mai repede? Daca cineva e numit intr-o functie, poate face ce vrea ca e de la partid? Asta era mentalitatea pe timpul comunismului. Acum faci ce spunem noi, alegatorii si ca sa ne fie la toti bine, nu numai voua. Daca nu au bunul simt sa-si arunce demisia pe masa, pot pleca si altfel, cred.
6 aprilie 2013, 09:22
Uslasilor,nefiind partinitor,cel putin psd conduce detasat in prostii INCOMENSURABILE (exemplu) transformarea comunelor in orase:Bucecea,Stefanesti,Flamanzi etc.
5 aprilie 2013, 10:14
Numai la noi ziaristii nu au ce scrie si publica doar tampenii, numai la noi se scriu articole la comanda, numai la noi nu se face nimic din cauza mentalitatii...
5 aprilie 2013, 10:07
Numai la voi,postaci USL-isti se remunereaza comentariile.
5 aprilie 2013, 09:57
inainte de a tine moralitate,maselor tampite si credule ale targului ,fii tu un exemplu al glatei din care faci parte lasai pe conducatori corupti si lacomi de bani publici pentru ca istoria se va intoarce impotriva lor
5 aprilie 2013, 09:55
natie de prosti ,curve de oameni,perversi,vicleni ,impreuna cu tine,care i-si merita soarta si traiul
5 aprilie 2013, 09:41
numai la noi flutur a sustinut o prostituata somera sefa peste invatamantul judetean,numai la noi inlocuitoarea prostituatei este tot o matracuca rea de musca si cu zero moralitate etc etc etc
5 aprilie 2013, 09:37
esti jalnic domnule victimizat reporter de cazuri ,ne tii toata ziua cu Turcanul asta al tau ,fe duci la vale nu vezi inainte mai aveam ce citi acuma : pamflete ieftine
5 aprilie 2013, 09:34
Nici o felicitare,esti partinitor,esti PDL-ist,de cei dinainte. nu ai scris mai nimic stii tu de ce nu? lasaneeee otvistuleeeeee !
5 aprilie 2013, 09:25
,,,,,,judetul Prostovani,comuna Proasta ,Orasul Prost,satul Prostiei numarul BIS.........noroc ca ne mai diferentiaza nr.de cnp de pe crotala!
5 aprilie 2013, 09:18
Foarte adevărat!Păcat că prostia nu doare....numai la noi, măcar pentru o perioadă scurtă; dacă ar durea am vedea o majoritate văicărindu-se!
5 aprilie 2013, 09:08
Si sa nu uitam ca numai la noi CAINII au mai multe drepturi de cat OAMENII!
5 aprilie 2013, 08:54
Din pacate domnule Balascau in Botosani sunt extremele:ENESCU,EMINESCU,IORGA ,LUCHIAN,pe o extrema si majoritatea botosanenilor pe cealalta extrema. Numai la Botosani se poate asa,din pacate o sa-i depasim pe caracaleni,daca nu i-om fi depasit deja.
5 aprilie 2013, 08:42
Numai la noi,se decupeaza gaurile in asfalt dupa Hudum pina pe la ora 15,00(ca-i gata programul),se lasa asa pina sute de masini se distrug si cind o fi sa fie,o sa le tragem niste plombe...Dar inca nu a spus seful,iar programul s-a terminat!
5 aprilie 2013, 08:38
Felicitari!
5 aprilie 2013, 08:32
Sondaj
Ar trebui Primăria Botoșani să investească într-un stadion nou?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Eu am spus foarte, foarte clar de la început, încă de când erau zvonuri de cum se scria PNRR. Acest PNRR a fost scris pe ascuns, secretizat, nedezbătut cu partenerii sociali, cu societatea civilă. Nu au vrut să dezbată cu ...
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9209 lei
USD
Dolarul SUA
4.5755 lei
CHF
Francul elveţian
4.9434 lei
GBP
Lira sterlină
5.6037 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4595 lei
XAU
Gramul de aur
289.3735 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2465 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2595 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0548 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3477 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2062 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6609 lei
Vremea
astăzi
Botosani
17.5 o C
Dorohoi
17.2 o C
Bucecea
16.5 o C
Darabani
16.8 o C
Saveni
17.7 o C
Ştefăneşti
16.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.